Samudio: Emre Akbaba'ya kendimi affettirdim

Süper Lig'de Çaykur Rizespor forması giyen Braian Samudio, Galatasaraylı oyuncu Emre Akbaba ile görüştüğünü açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2020 13:54 GÜNCELLEME 27.04.2020 13:54 SÜPER LİG
Samudio: Emre Akbaba'ya kendimi affettirdim
Samudio: Emre Akbaba'ya kendimi affettirdim

Çaykur Rizespor'un Paraguaylı hücum oyuncusu Braian Samudio, Türkiye'deki kariyerinden geçen sezon sebep olduğu talihsiz olaya kadar tüm merak edilenleri paylaştı. Geçen sezon 11 Mayıs'taki Çaykur Rize-G.Saray mücadelesinde Emre Akbaba'nın ayağının kırıldığı pozisyonda yer alan Paraguaylı oyuncu, o anda yaşadığı üzüntünün tarif edilemez olduğunu söyledi. Kendisini affettirmek için önce telefonla Emre'yi aradığını ve ardından da menajeri Bayram Dağdeviren ile birlikte oyuncudan yüz yüze af dilediğini şöyle açıkladı:

 

O POZİSYON BİR KAZAYDI

"Böyle bir olayın yaşanmasını kimse istemezdi. Kaza oldu. Şükürler olsun ki Emre futbola döndü. İyi oynuyor, goller atıyor ve takımına şampiyonluk yolunda katkı sağlıyor. Onunla tanıştım. Emre'yi karakter olarak çok sevdim, güzel bir kariyeri, en iyisini hak ediyor. Karşılıklı olarak konuştuk ve beni affetti." Süper Lig'de takımına 4 gol-1 asistlik katkı sağlayan 24 yaşındaki oyuncu, transferi için ise "Her oyuncu daha büyük kulüplerde oynamak ister. Hem benim hem de Rizespor için gerekli şartlar oluşmalı. Ama ben burada mutluyum ve tamamen Rizespor'a konsantre oldum" diye konuştu.

 

EN AZ 3 HAFTA İDMAN YAPILMALI

Herkesin önceliği sağlık ama ligin bir an önce başlamasını bekliyoruz. Futbolu çok özledim. Maçlara çıkmak için bize tanınacak hazırlık dönemi 3 haftadan az olmamalı. Evde antrenman bir yere kadar... 1 ay hazırlık ideal...

VEDAT MURIQI ÖZEL OYUNCU

Vedat Muriqi özel bir oyuncu. Rizespor'a da önemli katkısı oldu. Vedat'la oynadığım zaman tabii ki çok boş alan buluyordum. İkimiz de saha içinde birbirimize yardım ediyorduk. Vedat bana yardım ediyordu ama ben de ona destek oluyordum. İşini kolaylaştırıyordum. Birbirimizi tamamlıyorduk. Düşme potasına yaklaştığınızda stres artıyor. Yeni dönemde daha iyi olmak için uğraşacağız ve kümede kalacağız."

KAYNAK : Sabah
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR