Alanyaspor'dan Erol Bulut açıklaması!

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, A Spor'a yaptığı açıklamada 14 yabancı sayısının fazla olduğunu ve düşürülmesi gerektiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.05.2020 23:52 GÜNCELLEME 29.05.2020 23:53 SÜPER LİG
Alanyaspor'dan Erol Bulut açıklaması!
Alanyaspor'dan Erol Bulut açıklaması!

Yabancı sayısının fazla olduğunu ve düşürülmesi gerektiğini vurgulayan Hasan Çavuşoğlu, "Yabancı sayısı yıllardır konuşuluyor. Ben 14 sayısının çok olduğunu ve kademeli olarak düşürülmesi gerektiğini söylüyordum. Buna birlikte karar vereceğiz. Bazı kulüp başkanlarımız -ben de dahil olmak üzere- yabancı sınırının düşürülmesi gerektiğini söyledi" dedi.

 

 

"TFF'nin kararı ile görüşümüz aynıydı"

TFF'nin aldığı kararları değerlendiren Çavuşoğlu, "Ligin kaldığı yerden devam edilmesi gerekiyordu. Küme düşmenin kaldırılması talebini doğru bulmuyordum. Kararı da TFF açıkladı. TFF'nin açıkladığı karar ile görüşümüz aynıydı. Hastalıktan dolayı lige ara verildi, şimdi devam edecek. Bazı kulüp başkanlarımız farklı düşüncelerine saygı duyuyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

"Erol Bulut takımın başında"

Adı Fenerbahçe ile anılan Erol Bulut'un kalan maçlarda takımın başında olacağını söyleyen deneyimli spor adamı, "8 lig maçımız ve bir de kupa maçımız var. Erol Bulut takımın başında olacak. Biz takıma adapte olduk. 4 takım var kupada. Herkes kupayı müzesine götürmek ister. Büyük takımlardan teklif gelirse hocamızın önünü açarız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • niğde antalya 3 yıl önce Şikayet Et
    erol hocanın bende fenerin başına geçmesini isterim ama mevcut yönetimle durum zor. ayrıca, alanyaspor başkanının açıklaması talihsizlik. sen yabancının gencini al, altyapıdan gelen kendi gençlerinle harman yapıp, ajax modeli gibi adından söz ettir. ligimizde olması gereken bu. yoksa takımlarımız yine çamdallar potuklar gibi anlamsız milyon milyon eurolar etmeyen oyunculara çuvalla para dökmek zorunda kalacaklar.
    Cevapla
  • Gerdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Katılmıyorum hatta yabancı yönetici de getirmek lazım
    Cevapla
  • Keleş 34 3 yıl önce Şikayet Et
    erol hoca zaman kayip etmeden FB nin başina bekliyoruz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR