PFDK'dan Gökhan Töre kararı!

PFDK, Gökhan Töre'nin Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı karta ilişkin Yeni Malatyaspor'un yaptığı erteleme talebini reddetti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2020 20:08 GÜNCELLEME 02.07.2020 20:09 SÜPER LİG
PFDK'dan Gökhan Töre kararı!
PFDK'dan Gökhan Töre kararı!

TFF Profesyonel Disiplin Kurulu, son toplantıda almış olduğu kararları açıkladı.

PFDK, Yeni Malatyaspor'un Gökhan Töre'nin kırmızı kartına yaptığı itirazı reddetti. 

TFF ilgili karar için yaptığı açıklamada; "BTC TÜRK YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 27.06.2020 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-BTC TÜRK YENİ MALATYASPOR Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, mensuplarının COVİD-19 Salgını Nedeniyle Ara Verilen Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Müsabakalarına İlişkin Talimatlara Aykırılık nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, BTC TÜRK YENİ MALATYASPOR Kulübü sporcusu GÖKHAN TÖRE hakkında, kırmızı kartın cezai sonuçlarının ertelenmesi talebinin, koşulları oluşmadığından REDDİNE, karar verildi." yazdı. 

 

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • selçuk kırkgöz 3 yıl önce Şikayet Et
    Süper İstanbul lig
    Cevapla
  • 44ERSAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah belalarını versin.. NE diyelim... ALLAH onların ördüğü çorabı kendi başlarına geçirsin.. Oldu bitti dogu takımının yükselmelerini istemiyorlar TFF.. ALLAHINDAN BUL EMİ
    Cevapla
  • Halis 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray ‘lı oyuncun önceki yılda talebi kabul edilmişti. TFF Allah sizi bildiği gibi yapsın. Çifte standart bu olsa gerek.
    Cevapla
  • Uzun46 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tff ile olmaz hakemlerin yanlışlarını kulüpler çekiyor 8 hakem yani o pozisyonu nasıl görmedi ayıp yazık Şansalan istifa
    Cevapla
  • Abdullah Yiğit 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim orda mert,delikanlı sözünün ve duruşunun arkasında olan bir adam görev yapamaz.Onlara para gelsin de nolursa olsun.
    Cevapla
  • Başak 3 yıl önce Şikayet Et
    Skandal karar taraflı karar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR