Okan Buruk: Çok büyük bir inanmışlık var

2-0 kazandıkları Antalyaspor maçından sonra konuşan Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, şampiyonluğa inandıklarının altını çizdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2020 23:47 GÜNCELLEME 04.07.2020 23:53 SÜPER LİG
Okan Buruk: Çok büyük bir inanmışlık var
Okan Buruk: Çok büyük bir inanmışlık var

Çok kritik eksiklere rağmen Antalyaspor karşısında iyi mücadele ettiklerinin altını çizen Buruk, "İstediğimiz oyunu oynadık ve galip geldik; kazanmak için her şeyimizi verdik. İnanılmaz bir nem vardı ve oyuncularımız müthiş mücadele etti; maçın başından sonuna kadar son nefesimize kadar oynadık. Eksiklerimiz vardı ancak sahaya 11 kişi çıktı ve herkes elinden gelenin en iyisini yaptı" ifadelerini kullandı.

 

 

"Takımda gerçekten çok büyük bir inanmışlık var"

Şampiyonluğa inandıklarının altını çizen Buruk, "Biz kazanmaya odaklandık, şampiyonluk hedefimiz çok yüksek şekilde devam ediyor ve şu anda en yakın rakibimizin 5 puan önündeyiz, avantajlı durumdayız. Takımda gerçekten çok büyük bir inanmışlık var ve bu sezon şampiyon olabilmek için elimizden geleni yapacağız. Bir tane şampiyon çıkacak ancak diğer takımları da tebrik etmek gerekiyor; herkes mevcut şartlar itibariyle elinden geleni yapıyor. Biz şampiyon olmak istiyoruz ve bugün itibariyle avantajlı durumdayız. Antalyaspor bizi çok zorladı ancak daha önümüzde Denizlispor, Konyaspor gibi çok zorlu maçlar var, biten bir durum yok" şeklinde konuştu.

 

 

"Visca olsa farklı şeyler olabilirdi"

Edin Visca'nın yokluğu hakkında da konuşan Okan Buruk, "Visca'sız ilk kez bir maça çıktık, dolayısıyla daha da zorlandık; bugün o olsaydı daha farklı şeyler de olabilirdi. Maç öncesi düşündüklerimizi oyuncu değişiklikleriyle yaptık, herkes en iyi şekilde mücadele etti. Visca bizim için çok önemli bir oyuncu ancak bu takımda herkese ihtiyacımız var" dedi.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Entelabi 3 yıl önce Şikayet Et
    normal abdullah avcinin eseri sen gelip hazir aldin ayni cimsir gibi
    Cevapla
  • omer ts 3 yıl önce Şikayet Et
    bu hakemler bende olsun her şeye inanırım...
    Cevapla
  • Trabzonlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Her canlı ölümü tadacaktır
    Cevapla
  • muşta 3 yıl önce Şikayet Et
    hakemlerde size inaniyor
    Cevapla
  • Akın 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor liderkende dedim yine diyorum yüzde yüz şampiyon başakşehir
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon ölümü daha erken tattı :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR