Okan Buruk: Galatasaray ile 7 şampiyonluk kazandım

Başakşehir teknik direktörü Okan Buruk, Galatasaray'da 7 şampiyonluk kazandığını ve şampiyonluğun ne demek olduğunu bildiğini dile getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2020 23:53 GÜNCELLEME 07.07.2020 23:54 SÜPER LİG
Okan Buruk: Galatasaray ile 7 şampiyonluk kazandım
Okan Buruk: Galatasaray ile 7 şampiyonluk kazandım

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-0 kazandıkları Denizlispor maçının ardından konuştu.

Şampiyonluğa konsantre olduklarını ifade eden Okan Buruk, "Son haftalar ve çok zor maçlar, küme düşme hattındaki takımlar ile oynuyoruz. Denizlispor'u gördünüz, harika oynadı, mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Özellikle takımının oyunundan, isteğinden ve konsantrasyonundan memnunum. Şampiyonluğa inandık ve son ana kadar mücadelemiz olacak" dedi.

Demba Ba'ya yapılan %10 penaltıyı hakemin es geçtiğini vurgulayan Buruk, "Maçın ilk yarısında Demba Ba'ya yapılan %100 penaltı vardı ama verilmedi. Bu tartışmaya kapalı bir konu ama hakem, VAR'a gitme ihtiyacı bile duymadı. Hakemin verdiği kararlar tartışılır, iki takım da kazanmak istedi ve bu yönde mücadele etti" şeklinde konuştu.

Başakşehir'in sakin oynamak zorunda olduğunun altını çizen Buruk, "Son 3 maç ve hata yapmak istemiyoruz. Zaman zaman gol atma baskısı sıkıntı yaratıyor. Bizim normal oynamamız, telaş yapmadan, sakince oynamamız gerekiyor. Futbolcularımızla da bunları konuştuk. 3 maçımız da aynı sakinlikle oynamak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile 7 şampiyonluk yaşadığını ve şampiyonluğun ne demek olduğunu bildiğini belirten Buruk, "Futbolculuk kariyerimde Galatasaray ile 7 tane şampiyonluk kazandım ve şampiyonluğun ne demek olduğunu biliyorum. Başakşehir şu anda şampiyonluğa inandı ve kulüp olarak herkes elinden gelenin en iyisi yapıyor. Sempatik bir takımız ve aldığımız sonuçlar bizi daha da sempatik yaptı. Ligin en az kart gören takımıyız ve bu da bizi centilmen bir takım yaptı" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Ahmettt 3 yıl önce Şikayet Et
    Avcı dan en büyük farkın bu. Avcı şampiyonluk potasına getirip sonunu getiremiyordu çünkü son hafta şampiyonluk stresini hiç bilmiyordu. Okan bence bu takımı bu tecrübeyle şampiyon yapacak.
    Cevapla
  • B.Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcuyken şampiyon olmakla teknik direktörken olmak arasında fark var. Ama hem başarılı hem de örnek bir karakter bakalım son üç maç nasıl sonuçlanacak.
    Cevapla
  • Gs'li 3 yıl önce Şikayet Et
    Terim'den sonra Galatasarayın başın da görmek isteriz...İnşaallah öylede olur...Sonuna kadar hak ediyor şampiyonluğu...
    Cevapla
  • Efendi 3 yıl önce Şikayet Et
    neden gelsinki GS ye??? şampiyon takımı bırakıpta??? birde adamı hemen linç edersiniz, sanki elinde sihirli değnek var
    Cevapla
  • isimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    okan burak ya seneye ya da ondan sonraki sene galatarasaray'in teknik direktoru olur.
    Cevapla
  • Mustafa54 3 yıl önce Şikayet Et
    Birileri önlerini tikamassa gelecek açısından iyi yoldaşlar ama burası Türkiye herkez kafasına göre yol alamaz gecmisde İlyas tüfekci vardi aziz yıldırım adamı ufaladi bulent bitti tugay bitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR