Başakşehir'den isyan! "Allah'ından bulsunlar"

Başakşehir'in siyasi destekle başarı sağladığını iddia edenlere tepki gösteren Başkan Göksel Gümüşdağ, "Bu lafları çıkaranlar Allah'ından bulsun." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2020 11:37 GÜNCELLEME 22.07.2020 15:06 SÜPER LİG
Başakşehir'den isyan! "Allah'ından bulsunlar"
Başakşehir'den isyan! "Allah'ından bulsunlar"

Medipol Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ, Milliyet Gazetesi'nden Şansal Büyüka'ya açıklamalarda bulundu. İşte bazı bölümler...

"BİLAL ERDOĞAN HER MAÇTA VAR"

- Şampiyonlukta yarıştığınız Trabzonspor için de sezon boyu siyasetin desteklendiği söylendi. Ancak sizin şampiyonluk maçınıza ve şampiyonluk gösterilerine Bilal Erdoğan da katıldı. Takımlar üstünden siyasette bir güç gösterisi mi var acaba?


"Hiç ilgisi yok. Bilal Erdoğan benim çok sevdiğim, çok yakın kardeşimdir. Sadece bu maça gelmedi ki... Bu sezon bizim birçok maçımıza geldi. Bu maç da sadece onlardan biriydi. Ayrıca Trabzonspor'a, Sivasspor'a başarılar diliyorum, çok iyi yarıştılar. Her takımımız iyi olsun ki, rekabet artsın. Bundan mutlu oluruz."

"BOZBAYKUŞLAR BİLE GÜLER"

- TFF'de, MHK'de, ilgili kurullarda etkili adamlarınız olduğu ve istediğiniz kararları aldırdığınız söyleniyor, ne cevap verirsiniz?-TFF'yi ben yönetiyorsam, hakemlerin atamasında etkili oluyorsam, o zaman geçen sezon bitime 8 hafta kala 8 puan öndeyken Başakşehir niye şampiyon olamadı?

"Göksel Gümüşdağ , TFF'de, MHK'de bu kadar güçlüyse takımını niye şampiyon yapamadı? Hadi Türkiye'yi dizayn ediyoruz, bu takım UEFA Avrupa Ligi'nde ilk sekize girmek üzere... Avrupa Ligi'ni de mi Göksel Gümüşdağ idare ediyor? Gülerler adama... Bu temeli olmayan iddialara "Bozbaykuşlar" bile güler."

"SKRTEL KAPIMI ÇALDI"

- Diğer kulüplerin beğenmediği, yolları ayırdığı futbolcuları alıyor, yeniden parlatıyor, adeta "ikinci bahar" yaşatıyorsunuz, bu nasıl oluyor?

"Bakın bir kulübün, bir takımın sistemi varsa, insani ilişkiler varsa, o futbolcu kendine değer verildiğini anlarsa yeniden doğuyor, yeniden parlıyor. Size bir olay anlatayım; Bir gün Skrtel gelip kapımı çaldı, "Buyur" dedim. 'Başkan kulübün CEO'sundan şikayetçiyim!' dedi. Nedenini sordum, 'Bana bu kulübü daha önce niye söylemedi' cevabını verdi, Skrtel bu... Liverpool'da, Fenerbahçe'de oynadı, ilk şampiyonluğunu Başakşehir'de kazandı."

AVRUPA'DA DA MI SİYASET VAR?

- Avrupa kupalarında bundan sonrası için ne düşünüyorsunuz?

"Bakın, Türkiye bu sezon Avrupa kupalarında 25 puan topladı. Bu 25 puanın 11 puanını Başakşehir kazandı. Bir başka oranlamayla ülke puanının % 45'ini Başakşehir sağladı. Galatasaray 6, Trabzonspor 3.5, Malatya 2.5, Beşiktaş 2 puan aldı. En önemlisi, Başakşehir'in topladığı puanlarla, ülke puanı olarak çekiştiğimiz Avusturya'yı geçtik. Türkiye Şampiyonu'nun 2020-21 sezonunda eleme maçı oynamadan gruplara direkt katılımını sağladık. Burada da mı arkamızda siyaset var? Bu lafları çıkaranlar Allah'ından bulsun."

 

 

YORUMLAR 79 TÜMÜ
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    kimi yendin avrupada demogoji yapıyorsun.Barcelonayımı,liverpoolumu,interimi.
    Cevapla
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    bırak şimdi la fontainden masalları,bana tek bir şeyin cevabını ver,diğer yirmisini ben anlarım.Trabzon Başakşehir maçında Nwakaeme nin penaltısı neden verilmedi.
    Cevapla
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuranı Kerimde Münafıklar için; onlar cehennemin yakıtlarıdır diyor.
    Cevapla
  • ziyacan 3 yıl önce Şikayet Et
    kendileri her türlü desiseyle şampiyon olduklarından herkesi kendileri gibi sanıyorlar,biraz şerefli olunda bükemediğiniz eli öpün.4, milyar borç batağınadaki batakçılar,sizi bu borç batakhanesine başakşehirmi batırdı. ?gözünüze dursun devlet en güzel statları size yaptı onu bile yuhaladınız, sizi gidi futbol sömürgecileri....
    Cevapla
  • Orhan Kıtay 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkan çok haklı. Hazımsızlara az bile demiş. Utanmazlar güruhu üç büyükler kulübünün kemik yalayıcılığını asla bırakmaz. Üzülmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR