Başkan Gümüşdağ, İrfan'la ilgilen Avrupa devini açıkladı

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci ile İspanyol ekibi Sevilla'nın ilgilendiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.07.2020 20:49 GÜNCELLEME 25.07.2020 20:50 SÜPER LİG
Başkan Gümüşdağ, İrfan'la ilgilen Avrupa devini açıkladı
Başkan Gümüşdağ, İrfan'la ilgilen Avrupa devini açıkladı

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci'nin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

 

 

Göksel Gümüşdağ, "İrfan Can Kahveci ile Sevilla ilgileniyor. Fenerbahçe, Mahmut ve İrfan'ı istemişti ama göndermedik. Mahmut'a sormadık zaten. Bizimle olmak istediğini biliyorduk." dedi.


Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci ve Mahmut Tekdemir'i sezon başında Fenerbahçe'nin istediğini belirterek, "Fenerbahçe Mahmut'u da istedi, İrfan'ı da istedi ama hiçbirini göndermedik. Mahmut'a sormadık, bizimle olmak istediğini biliyorduk. Doğru bir karar verdiğimiz de ortada." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Efendi 3 yıl önce Şikayet Et
    Iyi çocuklar ikiside. Allah yollarını açık etsin. Fenere giden yetenek, zihinsel yeteneksizdir, gidenlerin hepsi ortada zaten, hepsi de kendine yazık etmiştir. Bir iki yıl daha Başakşehirde oyna sonra Kahveci gibi Avrupadan kapışırlar senin için. Allah büyük Mahmutu görmek isteriz iyi bir Avrupa takımında.
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    adama bak takım olmuşta oyuncu vermiyor. seyirci yok bişey yok böyle takımların süper ligde yeri yok gitsin evde pes oynasınlar.
    Cevapla
  • Fenerbostan 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamların seyircisi var Fb nin 20 milyon seyircisi varda başarısı ne onu söyle asıl Fb ligde yeri yok bu kadar taraftara rağmen bu kadar oyuncuya rağmen başarı nerede size kayyum gerek 2.5 ₺ borcunuz var sanki 3 kere şl kaldırınız ülke puanına katkınız oldu.Boş teneke lakırtısınız
    Cevapla
  • ilginç 3 yıl önce Şikayet Et
    Taraftar mı takımı şampiyon yapıo
    Cevapla
  • Mahmut zorlar 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla birader adamlar çatir çatir sampiyon oldu tebrik etmek lazim ben koyu fenerliyim seyirci varda ne oldu sonucunu alabilirmiyim ben soyliyim 7.ci o yuzden seyirci top oynamiyo sahadaki 11 oynuyo basaksehir bunuda ogretmis oldu hepimize saygilar selamlar
    Cevapla
  • Başka bir fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlara saygı duy, sen nerdesin?! Sen olsaydın madem şampiyon..
    Cevapla
  • June8 3 yıl önce Şikayet Et
    Seyircisi yok kupa var ama
    Cevapla
  • Enes 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu hala mahallede gazozunda maç yapılan bir spor zannediyorsunuz . Adam seyirciye bakmaz gelen paraya bakar . Adamlar şampiyon oldu senin ömründe goremiyecegin parayı ceplerine indirdiler . Sende kalkmış seyirci yok super ligde yerin yok diyorsun . 30 milyon seyircisi olan büyütülmüş istanbul takımlarının ne başarısı var avrupada ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR