FIFA'nın anketinde kazanan Fenerbahçe

FIFA'nın sosyal medya üzerinden düzenlediği Fenerbahçe - Galatasaray anketinde kazanan sarı lacivertliler oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2020 11:03 GÜNCELLEME 27.08.2020 11:05 SÜPER LİG
FIFA'nın anketinde kazanan Fenerbahçe
FIFA'nın anketinde kazanan Fenerbahçe

Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın saha içindeki rekabet bu kez sosyal medyaya yansıdı. FIFA'nın iki ekip taraftarları arasında düzenlediği 'Hangi taraftar daha tutkulu' anketine 1 buçuk milyonu aşkın kişi oy verdi.

 

 

BÜYÜK KİTLELERE ULAŞTI

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın resmi Twitter hesaplarının yanı sıra, iki ekibin eski yıldız futbolcuları ve ünlü taraftarlar da anketi paylaşarak büyük kitlelere ulaşmasını sağladı.

 

 

1 MİLYON 574 BİN 203 KULLANICI OY VERDİ

60 bin kişiyi aşkın kişinin 'retweet' yaptığı, 100 115 binden fazla kişinin 'beğendiği' anket için toplam 1 milyon 574 bin 203 kişi oy kullandı.

KAZANAN FENERBAHÇE TARAFTARI OLDU

Bir ara Galatasaray'ın farklı şekilde öne geçtiği anketin sona ermesine yakın Fenerbahçe taraftarları üstünlüğü ele geçirdi ve yüzde 57,3'lük bir oranla en çok oy alan taraf oldu.

G.SARAY, YÜZDE 42.7'DE KALDI

Galatasaray taraftarlarının oy oranı ise yüzde 42,7'de kaldı.

FENERBAHÇE'DEN GÖNDERME

Anketin sonuçlanmasının ardından bir paylaşım yapan Fenerbahçe, "Konu gerçek bağlılık ve aidiyetse bizimle aynı cümlede dahi olamazsınız! #BizFenerbahçeyiz" ifadelerini kullandı.

BOCA - RIVER ANKETİ DE YAPILMIŞTI

FIFA, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları için düzenlediği anketin aynısını, 'Dünyanın en büyük derbisi' olarak adlandırılan Boca Juniors-River Plate ekiplerinin taraftarları için yaptı.

154 BİN KİŞİ KATILDI

Sadece 154 bin kişinin katıldığı oylamada Boca Juniors taraftarları yüzde 58,8 oy alarak birinci oldu.

BARCELONA - BAYERN'E 25 BİN OY

Yakın zamanda düzenlenen bir başka ankette ise, 'Hangi takımın Şampiyonlar Ligi zaferi daha iyiydi?' sorusu soruldu ve Barcelona'nın 2014-15 kadrosu ile Bayern Münih'in 2019-20 kadrosu karşılaştırıldı. Toplamda sadece 25 bin oyun kullanıldığı ankette Barcelona kadrosu yarışı önde tamamladı.

MANU - REAL'E 12 BİN OY

Ayrıca Manchester United ve Real Madrid'in efsane kadroları arasında yapılan "Hangisini izlemek daha heyecan vericiydi?" anketine ise sadece 12 bin oy verildi.

YORUMLAR 48 TÜMÜ
  • Tugay 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün sosyal medya platformlarında Galatasaray Fenerbahçe'yi takip edilme beğenilme sayısı bakımından nerdeyse ikiye katlıyor
    Cevapla
  • Akın 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet gs nin abone sayıları fazla... Fakat ortalama video seyredilme oranları. gs nin 40 50 binlerde Fb de ise 300 400 binden aşağıya seyredilme yok.. Gs aboneleri botttt.. İnanmıyorsan you tube dan başlayabilirsin..
    Cevapla
  • Oğuzz 3 yıl önce Şikayet Et
    Takip edilme yerine beğeni sayılarına bakarsan gerçeği anlayabilirsin
    Cevapla
  • Mampiyonmrabzon 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs bot basmis ama yine kazanamamis ustelik trt spor da vermis nasil yenildiniz yahu hamsi kardesleriniz de size verdi? Haa neymis dereyi gormeden pacayi sivama mermes mutbesini milecek len
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    gelişmişlik arttıkça futbola ilgi azalmış sanki...
    Cevapla
  • Furkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Türkiyenin en basarılı takımıdır.Avrupada kazanılan kupalar bunun bır ornegıdır.Tr de en fazla kazanılan lıg kupası en fazla turkıye kupası vs.Konu fana gelınce galatasaraya karsı dıger tum takımlar bırlesır fbjk :))))
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Güneş balçıkla sıvanmaz? Gerçekler; formada? Gerçek formdaki, YILDIZ sayısıdır ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR