Göztepe'den tepki! "Penaltı öncesi faul var"

Göztepe'de Ersan Parlatan, Fenerbahçe'ye 3-2 yenildikleri mücadelenin ardından konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2020 22:28 GÜNCELLEME 18.10.2020 22:30 SÜPER LİG
Göztepe'den tepki! "Penaltı öncesi faul var"
Göztepe'den tepki! "Penaltı öncesi faul var"

Göztepe teknik sorumlusu Ersan Parlatan, Fenerbahçe karşısında aldıkları 3-2'lik yenilgiyi yorumladı.

1-0 geriye düştükleri golden önce Ozan'ın Halil'e faul yaptının altını çizen Parlatan, "Üzgünüz, galip gelmek istiyorduk ama olmadı. Fenerbahçe'ye karşı iyi mücadele ettik ama oyun istikrarını sağlayamadık. İkinci yarının başı bizim açımızdan çok kötü geçti, maçı kaosa sürükledik; bizim buradan çıkmamız gerekiyordu. Gollere bakıldığı zaman 1-0 geriye düştüğümüz pozisyondan önce Halil'e yapılan %100 faul vardı. Hakemleri konuşmak istemiyoruz ama bu maçtaki performans tam anlamıyla kötüydü. Daha dikkatli olunması gerekiyor" dedi.

 

 

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Abdülhamid 3 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımızın çok güzel bir sözü vardır. Önce iğneyi kendine batır, çuvaldızı başkasına derler. Hele siz kendinize bir bakın penaltı penaltı mıydı. Faul pozisyonu için sonra konuşuruz.
    Cevapla
  • Burak554 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok normal.normal yoldsn şampiyon olamadin mi her zaman yaptigini yapacaksın federasyon başkanı yanında olacak.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ceza sahasında iki üç kez daha yere atsaydı kendilerini futbolcularınız berabere bitecekti hakem veriyordu nasıl olsa penaltınızı.
    Cevapla
  • bir dost 3 yıl önce Şikayet Et
    sizin penalti da penalti değil, biraz öz eleştiri yapmak çok mu zor. sırf bu yüzden oyuncular kendini geliştirmiyir, bir hakeme salla, bir yonetime olmadi zemine..bazi liglerde hakem ne kadar kötü olursa olsun tartışılması bile yasak..fenerliyim ama yediğimiz bütün kartlar itirazdan..biraz oyun oynamaya çalışmak lazım..bu kadar da hakemin üzerinden oynamamak lazım..bunu manejerler ve tff kesin bir dille oyunculara açıklamalı ve ağır cezalar getirilmeli
    Cevapla
  • xxxx 3 yıl önce Şikayet Et
    penaltı öncesi faul olduğunuz bizde söyledik ozan hakeme de söyledi eyvallah olmayan penaltıyı da söylesene be güzel kardeşim ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR