Rafael'den Beşiktaş itirafı

Başakşehir'in flaş transferlerinden Brezilyalı Rafael, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.11.2020 23:47 GÜNCELLEME 16.11.2020 23:47 SÜPER LİG
Rafael'den Beşiktaş itirafı
Rafael'den Beşiktaş itirafı

Rafael, Beşiktaş'tan daha önce teklif aldığını belirtirken Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Alex'in idollerinden biri olduğunu söyledi

 

Medipol Başakşehir'in Breziyalı yeni transferlerinden Rafael, yayıncı kuruluş beIN Sports'a konuştu.

"Başakşehir'de mutluyum"

 

"Başakşehir'de çok mutluyum, beklentilerimi karşıladı. Galibiyetlerle havamızı yakaladık. Gelmeden Okan hoca ile görüştüm, takımın vizyonunu ve misyonunu bana çok iyi aktardı. Fikirlerimizin örtüştüğünü gördüm. Verdiğim performansla da karşılığını verdiğimi düşünüyorum"

"Benim için özel bir maç oldu"

"Manchester United'a karşı oynamak harikaydı. Orası eski yuvam, harika sezonlar geçirdim. Şampiyonlar Ligi'nde onlara karşı oynamak harika hissettirdi. Rakibimiz olduklarını öğrendiğimde çok mutlu oldum. Benim için özel bir maç oldu"

"Beşiktaş'tan teklif aldım"

"Lyon'da oynarken Beşiktaş'a karşı oynamıştım. Stattan tüm oyuncular çok etkilenmişti. Çok gürültülü, ateşli bir taraftar grubu vardı. Sonunda tur atlatan biz olmuştuk, o önemliydi. Türkiye'den daha önce de teklif aldım, Beşiktaş'tan iki sene önce ve buraya gelmeden önce teklif aldım"

"Alex, benim idollerimden biri"'

"Türk futbolu hakkında bilgim var. Çok çılgın, coşkulu bir taraftar topluluğuna sahip bir lig. Birçok Brezilyalı Türkiye'de oynadı. Alex, Fenerbahçe'de oynadı, benim idollerimden biri o. Gerek futbolculuk yönü, gerek karakteri üst seviyede. Muazzam bir oyuncuydu"

Şampiyonluk sözleri...

"Taraftarlar tarafından iyi karşılandım, çok olumlu mesajlar aldım. Sezon sonunda takımı şampiyon yapmak ve Başakşehir taraftarlarını mutlu etmek istiyorum"

YORUMLAR 1
  • Ali Baba 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adam bitik. boşuna kendimizi kandırmayalım.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR