TFF'den derbiyi seyircili oynatma planı!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda seyircili müsabakaların oynanması için hummalı bir çalışma sürüyor. Eğer TFF'nin planı işlerse Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi seyircili bir şekilde oynanabilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 28.01.2021 09:59 GÜNCELLEME 28.01.2021 10:34 SÜPER LİG
TFF'den derbiyi seyircili oynatma planı!
TFF'den derbiyi seyircili oynatma planı!

Pandemi nedeniyle Türkiye'de futbol müsabakaları seyircisiz bir şekilde oynanmaya devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) seyircili müsabakaların oynanması için hummalı bir çalışma sürüyor.

Yapılan planlamaya göre ise 13 Mart'tan sonra ev sahibi ekiplerin yüzde 30 seyirci kapasiteli maçların oynanması. Eğer TFF'nin planı işlerse Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi seyircili bir şekilde oynanabilecek. 

Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi 21 Mart'ta oynanacak. Eğer TFF planlanan seyircili kararını uygularsa derbi seyircili bir şekilde oynanmış olacak. 

Bilindiği üzere TFF Başkanı Nihat Özdemir dün oynanan Süper Kupa Finali öncesi ve sonrasında yaptığı açıklamada, aşılanmış seyircilerin maçlara girebilmesi seçeneği üzerine çalıştıklarını aktarmıştı.

Bilindiği üzere bu sezon sadece localara bazı maçlarda taraftarlar alınmış ancak covid-19 vaka sayılarındaki artışlar nedeniyle ülke genelindeki kısıtlamalara spor sahaları da eklenmişti.

KAYNAK : Fanatik
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Seyircili olsun ve bir ilk yaşansın stadın Yarısı bjk yarısı fb taraftarı olsun.
    Cevapla
  • usta 3 yıl önce Şikayet Et
    en doğrusu bu ilk yarıda seyircisizdi ikinci yarıda senin dediğin gibi. tebrikler
    Cevapla
  • anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Adalet için bu sezon seyircili maç oynatamazlar oynatanlar acısını çeker
    Cevapla
  • anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    bu sezon seyircili maç yok birincisi hastalığa büyük bir davetiye olur. cünkü adam kendini iyi hissediyor am taşıyıcı bir anda yüz kişi hasta o yüz kişi ailelerine ardından yasaklar İkincisi diğer takıma saygısızlık olur o nedenle federasyon akıllı olsun adaletsizlik olmasın
    Cevapla
  • Kara 3 yıl önce Şikayet Et
    Seyircisiz oynansın Beşiktaşlıyım ama haksızlık olur diyorum.
    Cevapla
  • Retro 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya nihat şu tarihi öne al 6 şubatlara filan Fb-Gs derbiside full seyircili oynat senden böyle bir hareket beklenir hadi nihat goster fenerliligini hadi dostum..
    Cevapla
  • mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğrucu Davut.... Yasaklar Derken ??? yasaklar kime var ??? kayak merkezlerine hafta sonu gidip bir bakın bakalım yasak nerde ???
    Cevapla
  • Retro 3 yıl önce Şikayet Et
    Memo sahasinda kupa kaldirdigiminin taraftari olman acı bisey seni anliyorum acılarıni dindirmek isterdim
    Cevapla
  • Doğrucu Davut... 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş öyle bir yorum yapiyorsunuz ki! Sanki sıkıntı yasaklar ve yasaklar keyfi yapiliyor. Virüs diye bir gerçeklik var....
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne gerzek adamsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR