Rıdvan Dilmen, Başakşehir'in yeni teknik direktörünü açıkladı!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Başakşehir'in yeni teknik direktörünü açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2021 22:25 GÜNCELLEME 29.01.2021 22:25 SÜPER LİG
Rıdvan Dilmen, Başakşehir'in yeni teknik direktörünü açıkladı!
Rıdvan Dilmen, Başakşehir'in yeni teknik direktörünü açıkladı!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında açıklamalarda bulundu. Dilmen, Okan Buruk ile yollarını ayıran Başakşehir’in yeni teknik direktörünü de açıkladı.

Ünlü futbol yorumcusu, ''Büyük ihtimalle Başakşehir’in yeni hocası Aykut Kocaman olacak. İlk sırada onun ismi var'' dedi.

 

İlk sene şampiyon oldu, bu sene 'Buruk' geçti

Sezon başından beri istenilen sonuçların alınamadığı Başakşehir'de Okan Buruk ile yollar ayrıldı. Geçtiğimiz sezon turuncu - lacivertliler ile şampiyonluk yaşayan Buruk, bu sezon ligin ilk yarısında 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 24 puan topladı.

Aykut Kocaman'ın kariyeri

Aykut Kocaman teknik direktörlük kariyerine 2001 yılında İstanbulspor'da başladı. Daha sonra Malatyaspor, Konyaspor ve Ankaraspor’da görev aldı. 2010 yılında Fenerbahçe’nin teknik direktörü oldu ve burada 1 Süper Lig şampiyonluğu ile 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. 

Fenerbahçe kariyerinin ardından Konyaspor’da görev alan Kocaman, takımıyla birlikte Türkiye Kupası'nı kazandı. 2017 yılında tekrar Fenerbahçe’ye dönen Kocaman, ikinci döneminde sezonu 2. sırada tamamladı. Sarı - lacivertlilerde Kocaman ile Ali Koç'un başkanlığa seçilmesinin ardından yollar ayrıldı.

Tecrübeli teknik adam 2018 yılında yeniden anlaştığı Konyaspor’dan ise 2020 yılında ayrıldı. 

 

YORUMLAR 3
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    tek şampiyonluk şike ile kazanılan şampiyonluk herkes biliyor ama susun kimseye bir şey söylemeyin.
    Cevapla
  • Numan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he siz kendinizi boyle avutun yiyin birbirinizi icinizi fener oyle de boyle yapıştırıyor ruyanizda gorursunuz artik
    Cevapla
  • Akrep 3 yıl önce Şikayet Et
    2010-2011 de şike yokmu. Dünya yalanmı söylüyo rıdıvın bey he
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR