Sumudica, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördü

Süper Lig'in en çok kart gören teknik direktörü Marius Sumudica, Çaykur Rizespor'un başındaki ilk maçında da hakeme itirazları nedeniyle kırmızı kart görerek tribüne gönderildi. Rumen teknik adam bu sezon 3. kez kırmızı kart gördü.

ABONE OL
GİRİŞ 30.01.2021 21:12 GÜNCELLEME 30.01.2021 21:12 SÜPER LİG
Sumudica, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördü
Sumudica, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördü

Çaykur Rizespor'da Stjepan Tomas'ın ayrılmasının ardından göreve gelen Marius Sumudica, yeni takımının başında ilk maçına Fenerbahçe karşısında çıktı. Mücadelenin hakemi Abdulkadir Bitigen'e yönelik itirazlarından dolayı 20. dakikada sarı kart gören Sumudica, 70. dakikada gördüğü ikinci sarı karttan sonra kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kırmızı kart görmesinin ardından bir süre sahadan ayrılmayan Sumudica, itirazlarını sürdürdü. Rumen teknik adam daha sonra sahadan ayrıldı. 

Gaziantep FK'nın başında Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor maçlarında kırmızı kart gören deneyimli hoca, yeni kulübüyle de çıktığı ilk maçta atıldı ve bu sezon 3. kez kırmızı kart gördü.

"Her zaman Sumudica'ya sarı kart gösteriyorlar”

Hakemlerin kendisi hakkında ön yargıları olduğunu düşündüğünü belirten Sumudica, 14. haftada oynanan Gaziantep-Kasımpaşa maçının ardından şu açıklamayı yapmıştı:

"Sarı kart yiyebilirim ama takım iyi oynuyor. Maçın 56. dakikasında sarı kart tamamen gereksiz neden yediğimizi bile söylemdiler. Çok gereksiz hak edilmemiş bir kart. Bunun için üzgünüm. Benim hakkımda bir ön yargı var. Sürekli kartlar bana çıkıyor. Fenerbahçe maçında Cüneyt Çakır beni uyardı. Bazı hakemlerin gelip beni kartla cezalandırmaları üzüyor. Ne dediğimi sormuyorlar bile. Ben oyuncularımı uyarıyorum onlar gelip bana kart gösteriyorlar. Bu bir rutin oldu. Her zaman Sumudica'ya sarı kart gösteriyorlar."

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • yağız 3 yıl önce Şikayet Et
    Lan oğlum sen hastamısın.Senin yaptıkların seyirciyi kışkırtmaktan başka bir şeye yaramaz. Biraz adam ol.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    hakemler, en kolay buna kart veriyor. yazij, terim istedigi gibi artiatlik yapcak.
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ülkemizde hiç mi yerli Hoca kalmadı birinin kovaladığıni havada kapıyor.
    Cevapla
  • hakemler yavsamış 3 yıl önce Şikayet Et
    hakemler art nıyetlı
    Cevapla
  • Akif 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya kasten yapıyor ya da gerçekten manyak bu adam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR