Ahmet Çakar: F.Bahçe, Beşiktaş'ı yenerse şampiyon olur

Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin deplasmanda Konyaspor'u 3-0 mağlup ettiği maçı ve Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Fenerbahçe'nin gelecek hafta Gençlerbirliği'ni farklı mağlup edeceğini belirten Çakar, “Fenerbahçe sonraki hafta Beşiktaş'ı da yenerse şampiyon olur” ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2021 09:26 GÜNCELLEME 09.03.2021 09:26 SÜPER LİG
Ahmet Çakar: F.Bahçe, Beşiktaş'ı yenerse şampiyon olur
Ahmet Çakar: F.Bahçe, Beşiktaş'ı yenerse şampiyon olur

Ahmet Çakar'ın şampiyonluk kehaneti şöyle:

"Adımın Ahmet Çakar olduğu kadar biliyorum ki; Fenerbahçe Gençlerbirliği'ni yenecek. Hem de farklı yenecek. Fenerbahçe sonraki hafta Beşiktaş'ı da yenerse şampiyon olur. Bu kadar iddialı konuşuyorum. Çünkü Fenerbahçe'nin Trabzonspor'la maçı bitti, Galatasaray'la maçı bitti, Beşiktaş'ı yenerse Beşiktaş'la maçı bitmiş oluyor, Fenerbahçe şampiyon ama şu var; Fenerbahçe Beşiktaş'ı yenebilir mi? Öyle kolay değil. Beşiktaş'ı Türkiye'de herhangi bir takımın yenmesi kolay değil.

Beşiktaş 20 haftadır kötü de oynasa kazanması gereken maçları kazanıyor ama Galatasaray yapamıyor. Al işte Ankaragücü küme düşmeye uğraşıyor, yeniliyor. Sivasspor mütevazı takım berabere kalıyor, etti mi 5 puan. Fenerbahçe bayılır okyanusu geçip denizde boğulmaya."

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Reis 3 yıl önce Şikayet Et
    Buda Hıncal in değişik versiyonu..
    Cevapla
  • Doktor 3 yıl önce Şikayet Et
    Bjk kollanmasa potada olurdu Fb rahat yenecek
    Cevapla
  • GS’lı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yenemeyeceğine göre FB gelecek baharlara kalıyor...
    Cevapla
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan yeni yoksa dusunemıyorum apo söyle geçen haftaki konuşmasına bir baksın isterse sayın Ahmet Çakar bundan 2 veya 3 hafta önce basaksehır bjk üstünde bitirir diyordun ligi şimdide fener bjk yenerse şampiyon olur diyorsun kime amin desen alt üst oluyor anlatabildimmi
    Cevapla
  • Boztepe 52 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir. Bjk li olarak yorumcular sadece. Taraftari bir birine. Takiyor Ankaragücü gs yi nasil yendiyse. Belkim Gencler birligi Fb yi yenecek. En önemlisi hepsi bizim sonuc spor. Futbol Bence oynanip. Ittigi an bitti ne bana para ne as ne ekmek veriyor böyle malpm insanlar cikip Kiskirtma yapmasi normal degil. Bana göre tümmmmm Türkiye bizim.
    Cevapla
  • Asalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bu nasıl bir Türkçe biri tercüme etse iyi olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR