Bülent Uygun: Antrenmanda uyguladığımız 4 tane golü attık

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 4-3'lük Galatasaray galibiyetini değerlendirirken, "Oyuncularımın alnından öpüyorum. Antrenmanda uyguladığımız 4 tane golü birden atmak bizim için güzel oldu" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.03.2021 22:12 GÜNCELLEME 19.03.2021 22:52 SÜPER LİG
Bülent Uygun: Antrenmanda uyguladığımız 4 tane golü attık
Bülent Uygun: Antrenmanda uyguladığımız 4 tane golü attık

Maçı değerlendiren Bülent Uygun, "Bizleri izleyenlerin keyif aldıklarını düşünüyorum. Taktiksel olarak Galatasaray'ın bir önceki maçta çift sanrforla 40'a yakın orta yaptığını gördük. Buna müsaade etmedik. Yaptığı hamlelere karşılık verdik. Bazen şanssızlık yaşadık. Şimdi önümüzde Karagümrük maçı var. Ona odaklanacağız" dedi.

Maça hazırlık sürecini de anlatan Uygun, "Geçiş oyunlarımızı defans oyuncularına göre çalıştık. Antrenmanda da uyguladığımız 4 tane golü atmamız güzel oldu. Rizespor taraftarı bizden güzel bir galibiyet bekliyordu. Baba ocağına selam olsun" diye konuştu.

Oyuncularına teşekkür eden Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Futbolcularımın hepsinin alnından öpüyorum. Onlar yeteneklerini sahaya yansıttılar. Başarmamız gereken daha uzun bir yolumuz var" ifadelerini kullandı.

BASIN TOPLANTISI

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Süper Lig'de Galatasaray'ı 4-3 yendikleri maçta galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Uygun, seyir zevki yüksek bir maç oynadıklarını belirterek, "Televizyondan izleyenlerin keyif aldığı, 90 dakika futbol adına bütün yeteneklerin sergilendiği, Rizespor'un da antrenmanda çalıştıklarını sahaya yansıttığı bir maç oldu. Oynadığımız oyunla galibiyeti hak ettik. Bu galibiyeti, Rizespor taraftarlarına armağan ediyoruz." diye konuştu.

Futbolcularının verdikleri görevleri her anlamda yerine getirdiğini aktaran Uygun, "Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Kazandığımız 3 puandan dolayı mutluyuz. Daha önümüzde kazanmamız gereken birçok maç var. İnşallah Rizespor'u hak ettiği yere çıkartarak, sevenlerini mutlu edeceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Laf çok iş yok boş konuşma
    Cevapla
  • yiğido 3 yıl önce Şikayet Et
    bos konusmayı çok sever
    Cevapla
  • Yetersiz Ulvi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırak Allah aşkına ya, idmanda uygulamışmış.. 2 golü Galatasaray defansı hediye etti zaten, diğeri de penaltı, hemen başarıyı kendine yazmışsın ama Galatasaray'ın büyük hataları bu skoru getirdi.
    Cevapla
  • garip 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yani 1 penaltı ve 2tane geri pas hatasınada mı calıştınız
    Cevapla
  • Ali abay 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşur 100 maç yapsa yine galib gelemez Rize şansa kader galib geldi.
    Cevapla
  • Vatanperver 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray teklif yapsın fener kesin alir. birde antrenmanda çalıştık demez mi şaka gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR