Boupendza: Galatasaray'a gitmemi tavsiye etti!

Süper Lig devlerinin gözdesi olan Hatayspor'un golcüsü Boupendza, Galatasaray'a transfer olma ihtimaline ilişkin açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2021 16:15 GÜNCELLEME 05.05.2021 16:18 SÜPER LİG
Boupendza: Galatasaray'a gitmemi tavsiye etti!
Boupendza: Galatasaray'a gitmemi tavsiye etti!

Boupendza, Gabon Milli Takımı'ndan arkadaşı eski Galatasaraylı Mario Lemina'nın kendisine tavsiyelerde bulunduğunu belirtti.

Galatasaray'ın kendisi için en iyi seçim olacağını düşünen Lemina ile konuşmasını aktaran Boupendza, "Daha önce Galatasaray'da oynayan vatandaşım Mario Lemina ile görüştüm. Bana Galatasaray'a gitmemi tavsiye etti. Bunun benim adıma en iyi seçenek olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'deki gol krallığına ilişkin de konuşan Boupendza, "Çalışmalarıma devam ediyorum. Ligi gol kralı olarak bitirmek adına her şeyi yapacağım" dedi. 

KAYNAK : Fanatik
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    ben takimdan takima kosanlari degil bir takimda senelerce kalip ..takimla ic ice gecmis futbolculari severim ama artik kalmadi ..hersey para oldu...yaziklar olsun ..menfaatci ,paraci dünya
    Cevapla
  • harun 2 yıl önce Şikayet Et
    gel sen iyi bir golcusun
    Cevapla
  • katibb 2 yıl önce Şikayet Et
    demiyor ki fener ile gs yi kapıştıralım.. üç kuruşluk akıl varsa iki takımda da seni 3 milyondan yukarı bir fiyata almazlar.. diagne vakasını hala atlatmış değiliz..
    Cevapla
  • Suleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    10 numara tespit. Tebrikler
    Cevapla
  • Bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    Balon patladı. Hatay. Devre arası satıcak tı Cimbom istiyor deyip Fener çok para verip alır zannediyorlar. O kampanya. Bitti Geçmiş olsun
    Cevapla
  • sivaslı cengo 2 yıl önce Şikayet Et
    ikinci bir çagne vakası bu herif büyük bir balon menajerler büyük takımlara yamamaya çalışıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR