Erol Bulut: Net pozisyonları değerlendiremedik

Süper Ligi'n 17. haftasında deplasmanda oynadığı Kayserispor maçından golsüz beraberlik ile ayrılan Gaziantep Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör Erol Bulut, “Net pozisyonlar vardı ama değerlendiremedik” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.12.2021 19:10 GÜNCELLEME 19.12.2021 19:10 SÜPER LİG
Erol Bulut: Net pozisyonları değerlendiremedik
Erol Bulut: Net pozisyonları değerlendiremedik

Deplasmanda aldıkları 1 puanın kendileri için iyi olduğunu söyleyen Erol Bulut, “Dengeli bir maç oldu. Rakip takımın net pozisyonu direkten dönünce o zaman takım uyandı. Uyandıktan sonrada net pozisyonlarımız oldu. Değerlendiremedik maalesef. Böyle pozisyonları deplasmanda yakaladığınızda değerlendirmeniz gerekiyor. Değerlendiremediğiniz zaman bu sorunları yaşayabilirsiniz. Deplasmanda 1 puan aldık. 1 puan bizim için iyi ama oynadığımız futbol, istek, arzu beni memnun etti. Maça 7 eksikle geldik. Deplasmanda 3 puanı almak inşallah nasip olur. Eğer bu 7 eksikten bir kaçı takımda olsaydı, deplasmanda 3 puan almış olurduk diye düşünüyorum” diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • gaziantepli 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok futbolcunun gönderilmesi gerek hiç oynamadan yatan parasını alan oyuncular var. yerlerine genç futbolcu alınmalı gelişim gösteremeyenler devre arası gönderilmeli.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR