Fenerbahçe'ye dönen Allahyar paylaşılamıyor!

Fenerbahçe'den Zorya'ya kiralanan Allahyar Sayyadmanesh, 1.5 yıllık sözleşmesinin bitmesinin ardından Ukrayna ekibinden ayrıldı. İranlı golcüye birçok Avrupa takımının talip olduğu iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.12.2021 20:17 GÜNCELLEME 31.12.2021 20:17 SÜPER LİG
Fenerbahçe'ye dönen Allahyar paylaşılamıyor!
Fenerbahçe'ye dönen Allahyar paylaşılamıyor!

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında 1.5 yıllığına Ukrayna'nın Zorya takımına kiraladığı Allahyar Sayyadmanesh, sözleşmesinin bitmesinin ardından Zorya'dan ayrılmıştı.

Allahyar paylaşımında, "Sevilen bir yere veda etmek her zaman zordur ama bu ekiple ve harika taraftarlarla geçirdiğim 1.5 yıldan sonra, Zorya'nın her zaman kalbimde olacağını ve bu dönemde yaptığımız inanılmaz işleri ve anıları asla unutmayacağımı söyleyebilirim. Son olarak tüm takım arkadaşlarıma, antrenörlerime ve beni daha iyi bir oyuncu yapan herkese her şey için teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

ALLAHYAR PAYLAŞILAMIYOR

İran basınında yer alan haberde, Allahyar'ın takımdan ayrılmasına rağmen Ukrayna temsilcisinin İranlı futbolcuyu yeniden kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Haberde, Zorya'nın yanı sıra Belçika temsilcisi Anderlecht'in de yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istediği yazıldı.

Güncel piyasa değerini 3 milyon Euro'ya kadar yükselten Allahyar, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 24 karşılaşmada 9 gol 4 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Misafir 145 2 yıl önce Şikayet Et
    En az 50 milyon yüro. Fener yöneticileri ve medyası bu işleri gerçekten iyi biliyor. Futbolcuları parlatma abartma satma işlerini. Muhtemelen fenerin menejerlerle arası çok iyi.
    Cevapla
  • HARUN 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabii, Elif Elmas,TA OLDUĞU GİBİ DEGİLMİ
    Cevapla
  • Kayseri 2 yıl önce Şikayet Et
    Vaybe bizim kulüblere göre bir dev burugge talip olmus mahalle liginin topcusuna
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyeye gelirse başladığı yere geri döner burada futbolcu bitirilir yetişmez..turkiyeye gelen genç yabancı futbolcuların akıl sağlığını araştırmak lazım..30 yaş üstü için bulunmaz çiftlik
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
  • vay be 2 yıl önce Şikayet Et
    Şişirin şişirin menejeri ozan kabakla aynı galiba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR