Giresunspor, Sankhare ile yollarını ayırdı

Giresunspor, Fransa basınına kulübü şikayet eden Sankhare'nin sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2022 17:47 GÜNCELLEME 15.02.2022 17:47 SÜPER LİG
Giresunspor, Sankhare ile yollarını ayırdı
Giresunspor, Sankhare ile yollarını ayırdı

Giresunspor, Younousse Sankhare'nin sözleşmesini feshetti. Senegalli golcü daha önce Fransa basınına konuşup can güvenliği olmadığını söylemişti.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Sezon başında kulübümüze transfer olan Younousse Sankharé’nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir." ifadeleri yer aldı.

SANKHARE NE DEMİŞTİ?

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden L'equipe'e konuşan 32 yaşındaki oyuncu, "Evimde elektrik yok. Arabada telefonumu şarj ediyorum. Güvenliğimden endişe ediyorum" dedi.

Sankhare ayrıca mobbinge uğradığını da söyledi.

"Sportif Direktör evi ve arabamı iade etmemi istedi" diyen Senegalli milli futbolcu, "Mümkün olan her türlü baskıyı yapıyorlar. Pazartesi günü başkan beni tehdit etti. Bana karşı düşmanlık var. Antrenman zamanı özellikle sabahları güvenlik olmuyor bazen. Şüpheli insanlar görüyorum. Çok temimkinliyim. Korkuyorum açıkçası. Böyle bir şeyi yaşamadım. Güvenliğim için endişeliyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kaldığım yerde elektrik ve internetimi kestiler." diye konuştu.

Younousse Sankhare'nin röportajı Fransa'da yankı buldu.

Tecrübeli oyuncu bu sezon Giresunspor'da 9 maçta forma giydi. En son Antalyaspor karşısında oynayan Sankhare, 13 maçtır kadroya alınmıyor.

YORUMLAR 4
  • Tarik 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim faşist ler nerde bak birtane daha çıktı türkiye düşmanı hemen gönderin milletvekillerini aykut erdoğdu halleder bu işi
    Cevapla
  • Abdullah53 2 yıl önce Şikayet Et
    buna ağır ceza verilmeli.
    Cevapla
  • KONYA. 2 yıl önce Şikayet Et
    giresun spor kulübü mikrop fransa ya gereken cevabı vermeli türk düşmanı fransa yla hiç bir şekilde işbirliği yapılmamalı
    Cevapla
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Fransız gazetesi bunu parayla satın almış, yazıp çizip altına bunun ismi koymuşlar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR