Balotelli'den olay yaratan transfer paylaşımı! 'İster misiniz?'

Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Mario Balotelli, Instagram hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.07.2022 19:39 GÜNCELLEME 11.07.2022 19:39 SÜPER LİG
Balotelli'den olay yaratan transfer paylaşımı! 'İster misiniz?'
Balotelli'den olay yaratan transfer paylaşımı! 'İster misiniz?'

Son zamanlarda adı La Liga ekipleriyle anılan Mario Balotelli, sosyal medya takipçilerine transferiyle ilgili soru sordu.

Adana Demirspor forması terleten Mario Balotelli, Instagram Hikaye bölümünde yaptığı bir paylaşımla transfer dedikodularını alevlendirdi.

OLAY PAYLAŞIM

La Liga ekiplerinden Valencia'nın İtalyan oyuncu ile ilgilendiği iddia ediliyordu. Murat Sancak, deneyimli golcüyü satmak istemediklerini söylerken Mario Balotelli, Instagram hesabından bir transfer paylaşımı yaptı.

İSPANYA BAYRAĞIYLA 'İSTER MİSİNİZ?' SORUSU

Instagram Hikaye bölümünde İspanya bayrağı, futbol topu ve Mario isimini yan yana koyan oyuncu, takipçilerine, "İster misiniz?" yazarak transferini oylamaya sundu. İtalyan golcü, İspanya'ya transfer kararını takipçilerinin vermesini istedi.

2024'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Monza'dan Süper Lig'in yolunu tutan deneyimli golcü, Akdeniz ekibinin formasıyla geçtiğimiz sezon 33 maçta 19 gol, 4 asiste imza attı. Balotelli'nin Adana Demirspor'daki sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor ancak başarılı performansının ardından adı birçok kulüp ile anılıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Cngz56 1 yıl önce Şikayet Et
    Rezilllll hani gol kralı olmasan futbolu bırakacaktın
    Cevapla
  • Bilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntılı biri kim alır bunu
    Cevapla
  • Fetti 1 yıl önce Şikayet Et
    Cimboma yakışırr
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR