Okan Buruk, Evander'i veto etti

Galatasaray'da Danimarka ekibi Midtylland ile pazarlıklar devam ederken, Mertens’in ikna edilmesi sonrası Okan Buruk, Evander'in alınmasını istemedi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2022 12:09 GÜNCELLEME 12.08.2022 12:18 SÜPER LİG
Okan Buruk, Evander'i veto etti
Okan Buruk, Evander'i veto etti

Transferin hızlı takımı Galatasaray'ın listesinin ilk sıralarında yer alan Evander için görüşmeler durdu. 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için kulübü Midtylland 12 milyon Euro'dan başlattığı görüşmelerde 8 milyon Euro seviyesine kadar inse de Galatasaray cephesi fiyatın daha da düşürülmesi için temaslarını sürdürüyordu. Galatasaray, Evander ile prensipte anlaşırken bir yandan da diğer transferlerini bitirmek için uğraş veriyordu.

BURUK, MERTENS SONRASI ALINMASINI İSTEMEDİ

Özellikle Mertens'in ikna edilip takıma katılmasının ardından ise Teknik direktör Okan Buruk, orta saha ve 10 numara bölgelerinde forma giyen Brezilyalı oyuncunun, maliyetini de düşünerek alınmasını istemedi.

ORTADAKİ ÜÇLÜ BANA YETER

Orta sahaya yapılan Lucas Torreira, Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö takviyelerinin ardından bu bölgeye acil bir isme gerek olmadığını belirten Okan Buruk, ayrıca Mertens'in gelişi ile birlikte 10 numara bölgesinde kullanabileceği bir isme daha sahip olduğunun altını çizerek Evander transferini veto etti.

- Sabah

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Erdal 2 yıl önce Şikayet Et
    Herhalde transferleri yine Dursun Özbek ' in yeğeni yapıyor.seneye satılabilecek bir tane genç yok.
    Cevapla
  • Sekan ileri 2 yıl önce Şikayet Et
    Tuzlu geldiği için olmasın sakın.
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte gerçek T.D. budur. Jorge Jesus denilen bunak her pozisyona oyuncu aldırıyor Ali Koçta alıyor kimse Feneri düşünmüyor. Şampiyonluk gelmezse Fener batar haberiniz olsun.
    Cevapla
  • Gsliii 2 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca galatasarayin teknik direktorunun 10 numara pozisyonuna yasi kucuk gelecegi parlak evanderi almayıp,35 yasindaki kariyer sonu vede 1 yil oynayacagi birine dunya para verip kimsenin de bu sacmaligi gorememesine uzuluyrum.Nelson yasi kucuk alinip 20 milyon eurolardan satisi kinusulmasi sizlere ders vermemis anlasilan.Okan buruk yasli oyuncularla ne yapacagini bilmeyen bir benmiyim...
    Cevapla
  • Volkan 2 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşındaki var diye 24 yaşındaki alınmaz mı bence yanlış karar yatırım için alınmalı
    Cevapla
  • metin ginaydin 2 yıl önce Şikayet Et
    inanmayin yalan akla mantiga sigmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR