Belhanda'nın kalması için dilekçe verdiler!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Younes Belhanda'nın kadro dışı kalma ihtimali olduğunu ancak takım arkadaşları ve teknik kadronun Faslı oyuncunun takımda kalması için yazılı dilekçe verdiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.03.2023 13:37 GÜNCELLEME 30.03.2023 13:37 SÜPER LİG
Belhanda'nın kalması için dilekçe verdiler!
Belhanda'nın kalması için dilekçe verdiler!

Süper Lig'in 25. hafta maçında Adana Demirspor deplasmanda Trabzonspor'a 4-1 kaybederken, Younes Belhanda 22. dakikada Bruno Peres'e yaptığı hareketin ardından direkt kırmızı kart gördü.

Adana temsilcisi, Faslı oyuncuya 180 bin Euro ceza verirken, TFF Tahkim Kurulu ise 2 maç men verdi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Ajansspor'a yaptığı açıklamada Belhanda'nın kadro dışı kalmaması için takım arkadaşlarının yazılı dilekçe verdiğini söyledi.

Sancak, "Her futbolcu namusuyla çıkar oynar. Daha önce şu takımda oynamış falan diyorlar, öyle şeyler olmaz. Benim takımımda olmaz. Belhanda'yı bilmeyen dışarıdan yorum yapar. Takımı en çok sahiplenen futbolculardan birisi. Takım Trabzonspor'u yenmeye şartlanmıştı. Geri düşünce sorun oldu. Trabzonsporlu futbolcuların topu ondan ona atmasıyla sinirlendi. Yapmamalıydı ama hüngür hüngür ağladı. Trabzonspor maçındaki kırmızı karttan sonra Belhanda'nın kadro dışı kalma durumu vardı. Bütün teknik ekip ve futbolcular, 'Belhanda'nın takımda kalmasını istiyoruz' diyerek bana yazılı dilekçe verdiler. Biz de bir futbolcuya verilebilecek en yüksek para cezasını kestik. Normalde bu 180 bin euro'yu ödememe hakkı vardı, ancak Belhanda hiç itiraz bile etmedi." dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Temel505 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu belhanda gs maçlarından önce bilerek cezalı duruma düşüyor yada gs maçlarında bedeni sahada oluyor ama zihinsel olarak olmuyor sahada birde emre akbaba var onlarda oda aynısı
    Cevapla
  • Doğrusu bu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen bir de kendi takımının ,diğer takımlara gönderdiği lejyonlardan bahsetsen güzel olurdu.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle oyuncular yaramaz . Dıygusal bakmışlar oarayı al yat oh ne ala . Ben olsam satarım
    Cevapla
  • alonegreywolf 1 yıl önce Şikayet Et
    Bedava verin, kurtulun. Balotelli' den kurtulduğunuz gibi.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bence seneye vedalasilmali
    Cevapla
  • Karahisari 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zaman da ahlaklısını severim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR