Ümraniyespor'un Süper Lig'e veda paylaşımına beğeni yağdı

Süper Lig'in 35. haftasında Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olan Ümraniyespor, bu sonuçla 1. Lig'e düştü. İstanbul temsilcisinin sosyal medyada paylaştığı veda videosu ise izleyenlere neşeli anlar yaşattı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2023 14:17 GÜNCELLEME 22.05.2023 15:09 SÜPER LİG
Ümraniyespor'un Süper Lig'e veda paylaşımına beğeni yağdı
Ümraniyespor'un Süper Lig'e veda paylaşımına beğeni yağdı

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Ankaragücü, deplasmanda Ümraniyespor'a konuk oldu. 2-1 biten maçın ardından mağlup taraf olan İstanbul temsilcisi, Süper Lig'e veda etti.

Bitime 3 hafta kala 1. Lig'e düşmesi kesinleşen Ümraniyespor'da ise sosyal medyada paylaşılan veda videosu izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Oyuncu Şafak Sezer'in sevilen filmi Kutsal Damacana'dan bir sahne paylaşan İstanbul ekibi, "İnsan bi' nereye gidiyorsun diye sorar" repliğiyle gülümsetti.

Ümraniyespor'un yaptığı bu mizahi video, sosyal medyada da çok büyük ilgi gördü.

İşte o paylaşım:

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Kim şampiyon oluyorsa o oynar
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 11 ay önce Şikayet Et
    İstanbula 3 takım yeter .Hiç bir takımımız Türk gençliğine değil yabancılara hizmet ediyor bundan dolayı her yıl 100 milyonlarca avromuz yurt dışına gidiyor.ustelik büyük çoğunluğu beş para etmez futbolculara ödeniyor.
    Cevapla
  • Anadoluspor 11 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar az İstanbul takımları olursa o kadar iyidir futbolumuz için, sözde üç büyükler dahil.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Geldik gördük gidiyoruz şarkısı söylesinler belediyelerin işi kulüp kurup milletin vergilerini çar çur etmek olmamalı illaki spora hizmet edecekler gençlerin spor yapacacağı tesis yapmaları lazım süper liğe çıkmak için stad ve alt yapı tesisi zorunluluğu olmalı zaten kalitesi olmayan liği iyice amatör liğe çevirdiler
    Cevapla
  • Shafak 11 ay önce Şikayet Et
    Hahahahhahaha. En özeli olan ise Dede'ye Sahip Çıkalım olan paylaşımdı. Yeniden Süper Lig'de görüşmek ümidiyle Ümraniyespor.
    Cevapla
  • Ahmet 11 ay önce Şikayet Et
    ne süper ligi 1. lig neyine yetmiyor. Hatta 2. lig olsa daha iyi olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR