Ahmet Nur Çebi PFDK'lık oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile 4 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2023 19:49 GÜNCELLEME 24.10.2023 19:49 SÜPER LİG
Ahmet Nur Çebi PFDK'lık oldu!
Ahmet Nur Çebi PFDK'lık oldu!

TFF, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen takımları açıkladı. Buna göre, Galatasaray, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor “çirkin ve kötü tezahüratı"; Galatasaray “talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle disipline gönderildi.

Derbide Beşiktaş kulübünün "saha olayları", "6 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" ve "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" nedeniyle; Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile kulüp idarecisi Engin Baltacı, “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Gaziantep FK ise "saha olayları" ve “usulsüz seyirci alınması” nedeniyle ve kulüp görevlileri, Yılmaz Tekin, İlhan İçten, Hakan Aykanat “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle disipline gönderildiği açıklandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Namyelüs 6 ay önce Şikayet Et
    Bırakın adamı,zaten 11 Aralıkta tarih olacak!
    Cevapla
  • Kamyoncu 6 ay önce Şikayet Et
    yav Bi git artık görmeye bile tahammülüm yok
    Cevapla
  • Kayseri 6 ay önce Şikayet Et
    Cebiden alip gsye verecekleri cezayi ödeyecekler Danisikli dövüs
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR