Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 10 milyar TL’lik derbi!

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbide her iki takımın kadro değerleri toplamı 10 milyar 319 milyon TL.

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2023 14:27 GÜNCELLEME 08.12.2023 14:27 SÜPER LİG
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 10 milyar TL’lik derbi!
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 10 milyar TL’lik derbi!

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesinde takımların kadro değerlerine bakıldığı zaman sarı-lacivertlilerin önde olduğu görülüyor. Transfermarkt’ın verilerine göre Kanarya; kadrosunda yer alan futbolcuların 200 milyon 550 bin Euro’luk değeriyle ligde bu alanda ikinci sırada yer alıyor. Kartal ise kadrosundaki futbolcuların 129 milyon 780 bin Euro'luk değeriyle üçüncü sırada bulunuyor. Merkez Bankası’nın günlük kuruna göre, iki takımın toplam değerinin Türk Lirası karşılığı da 10 milyar 319 milyon TL.

Sahanın en değerlileri Fred ve Cengiz Ünder

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fred ile milli futbolcu Cengiz Ünder, derbide oynamaları durumunda 20 milyon Euro ile sahanın en değerli oyuncuları olacak. Sarı-lacivertlilerde Sebastian Szymanski’nin 18 milyon Euro, Ferdi Kadıoğlu’nun 17 milyon Euro değeri bulunuyor. Beşiktaş’ta da 17 milyon Euro ile Portekizli futbolcu Gedson Fernandes takımın en değerlisi konumunda.

Sarı-lacivertlilerin kalecisi Dominik Livakovic ile Beşiktaş’ın Ganalı stoperi Daniel Amartey’in de 12 milyon Euro piyasa değeri var.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • SELAMET 4 ay önce Şikayet Et
    PARA BOL YA ETRAFA DAĞIT GİTSİN ...SONRA BORÇ BATAĞINDAYIZ DİYE KIVRAN dur....yazık verilen paralara...90 MİLYONLUK ÜLKEDE OYNAYACAK OYUNCU MU YOKTA O KADARPARAYI DIŞARIYAÖDÜYORUZ.....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR