Şota Arveladze: Çok önemli puan aldık

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Kayserispor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "İyi bir takıma karşı çok önemli puan aldık" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.01.2024 19:52 GÜNCELLEME 10.01.2024 19:52 SÜPER LİG
Şota Arveladze: Çok önemli puan aldık
Şota Arveladze: Çok önemli puan aldık

Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme maçında Fatih Karagümrük, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda karşılaştığı Kayserispor’u 4-1’lik skorla mağlup etti.

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, "1 gün ekstra dinlemek bu tarz maçlarda çok faydalı oluyor. İlk yarı iyi başladık. İlk devre çok pozisyona girdik, 3 gol attık. Kayseri bu sene hem topa sahip olan, arkaya iyi koşan bir takım. İkinci devre 10-12 dakika topu verdik. Sonra düzeldik. Taktik değişiklik yaptı. O iyi geldi. Ondan sonra kontrolü kaybetmedik. 2-3 tane de pozisyona girdik. Gol atamadığımız 3 maçtan sonra 4 gol attık. İyi bir takıma karşı çok önemli puan aldık" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR