Icardi iki attı bir sayıldı! Aslan evinde üç golle kükredi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında sahasında İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti.

ABONE OL
GİRİŞ 25.01.2024 22:00 GÜNCELLEME 26.01.2024 10:04 SÜPER LİG
Icardi iki attı bir sayıldı! Aslan evinde üç golle kükredi
Icardi iki attı bir sayıldı! Aslan evinde üç golle kükredi

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, evinde İstanbulspor ile karşılaştı.

Rams Park'ta oynanan mücadeleyi Galatasaray 3-1 kazandı. Karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın galibiyet gollerini; 36'da penaltı ve 79'da frikikten Kerem Aktürkoğlu, 90+2'de de yine penaltıdan Icardi attı. İstanbulspor'un tek sayısını 28'de Sambissa kaydetti. 

Maçta İstanbulspor'un 33. dakikada Emir Kaan'la bulduğu gol, pozisyonun öncesinde penaltı olması sebebiyle değer kazanmadı. Maçın ikinci yarısında sarı-kırmızılılarda Icardi'nin 67. dakikada kaydettiği gol de ofsayta takıldı. Konuk ekipte Mendy, 89. dakikada Barış Alper Yılmaz'a yaptığı kontrolsüz hareketin ardından doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
 
Bu sonucun ardından Galatasaray, puanını 57'ye yükselterek lider Fenerbahçe ile puanını eşitledi. Ligde son sırada yer alan İstanbulspor 10 puanda kaldı.

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, sahasında Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak. İstanbulspor da evinde Samsunspor ile puan mücadelesine çıkacak.



Galatasaray: 3 - İstanbulspor: 1

Stat: RAMS Park

Hakemler: Bahattin Şimşek, Kamil Çetin, Murat Altan

Galatasaray: Muslera, Barış Alper Yılmaz (Dk. 90 Berkan Kutlu), Nelsson, Sanchez, Kaan Ayhan, Torreira, Kerem Demirbay (Dk. 64 Ndombele), Tete (Dk. 46 Icardi), Mertens (Dk. 82 Eyüp Aydın), Kerem Aktürkoğlu, Zaha (Dk. 81 Halil Dervişoğlu)

İstanbulspor: Alp Arda, Sambissa (Dk. 80 Vefa Temel), Okan Erdoğan, Mehmet Yeşil, Deli, Ali Yaşar, Muammer Sarıkaya (Dk. 80 Rroca), Vorobjovas, Loshaj (Dk. 87 Traore), Ndao (Dk. 66 Mendy), Emir Kaan Gültekin (Dk. 87 Jackson)

Goller: Dk. 28 Sambissa (İstanbulspor), Dk. 36 (Penaltıdan) ve 79 Kerem Aktürkoğlu, Dk. 90+2 Icardi (Penaltıdan) (Galatasaray)

Kırmızı kart: Dk. 89 Mendy (İstanbulspor)

Sarı kartlar: Dk. 34 Muammer Sarıkaya, Dk. 45+3 Okan Erdoğan, Dk. 45+3 Emir Kaan Gültekin, Dk. 62 Loshaj, Dk. 75 Alp Arda (İstanbulspor), Dk. 39 Kerem Aktürkoğlu, Dk. 45+3 Zaha (Galatasaray)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 241 TÜMÜ
  • Kartalpençesi 3 ay önce Şikayet Et
    Hakemle 3 puan
    Cevapla
  • Muhsin 3 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
    Cevapla
  • mert 3 ay önce Şikayet Et
    icardi=penaltı
    Cevapla
  • Gece kartalı 3 ay önce Şikayet Et
    Ya bu maçın hakkı bu değildi İstanbulspor çok iyi oynadı..var yine haksızlık yaptı takdir hakkını gs dan tarafa kullandı...
    Cevapla
  • Emir Eri 3 ay önce Şikayet Et
    Görüyorsunuz her şey ortada.Fenerin iki puanını çalan hakem gsye üç puan hediye etti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR