Emre Belözoğlu'ndan Seçil Erzan açıklaması! "İşin rengi değişti"

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, şu sıralar kamuoyunu oldukça meşgul eden "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davası için dikkat çeken açıklamalar yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2024 12:59 GÜNCELLEME 29.01.2024 14:17 SÜPER LİG
Emre Belözoğlu'ndan Seçil Erzan açıklaması! "İşin rengi değişti"
Emre Belözoğlu'ndan Seçil Erzan açıklaması! "İşin rengi değişti"

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde teknik direktörlük yapan Emre Belözoğlu, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davası ile ilgili kendisine sorulan soruya yanıt veren Belözoğlu, sürecin takipçisi olduklarını belirtti.



"SÜPERMARKET ÇALIŞANINA GÜVENMEDİK"

Emre Belözoğlu, mağdur olduğu ve kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Biz bir bankacılık işlemi yapacağımızı düşünerek, kuzenim vasıtasıyla bir yatırıma giriştik. Daha sonra işin ikinci, üçüncü gününde renginin değişmesine şahit olduk. Bize bankacılık işlemi yapıldığına dair kağıtlar verildi. Biz yine de buna güvenmedik ve bankaya kendisini şikayet ederek, bankanın müfettişlerini getirttik. Daha sonra da polislerin gelmesini isteyerek hukuksal haklarımızı kullandık. Şu an bu sürecin takipçisiyiz. Ne yazık ki popülist bir şekilde, insanların acılarından, yaşamış oldukları sıkıntılarından beslenen bir güruh var. Onlara söyleyebileceklerim, Allah onlara vicdan versin. Burada bir süpermarket çalışanı değil, bir banka müdürünün, bankacılık işlemi yaptığını söyleyerek, elimize bankanın kendi ürettiği kağıtlarla vermiş olduğu şeylere inandık. Onun dışında söyleyecek bir şeyim yok."

KAYNAK : AA
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 104 TÜMÜ
  • Alemdar 2 ay önce Şikayet Et
    Bunların işi gücü olayı bankanın üzerine yıkmak ,kadından parayı alamayacaklarını biliyorlar ,bunlar haddinden fazla uyanık
    Cevapla
  • çerkezoğlu 2 ay önce Şikayet Et
    Hani derlerya zenginlik başa bela yahu milyon dolarları olanların yaptıklarına bir bak bir tarafta simidi pahalı diye yiyemiyenler bir tarafta bunlar ve aynı ülkede yaşıyoruz sözün bittiği yerdeyiz
    Cevapla
  • Çerkezoğlu 2 ay önce Şikayet Et
    Böylelerin gözü doymaz bunlar anca cebini düşünürler
    Cevapla
  • Hasan 2 ay önce Şikayet Et
    Gozunuzu toprak doyurur, merak etmeyin
    Cevapla
  • fuzul 2 ay önce Şikayet Et
    Nedense ''Dinsizin hakkından imansız gelir' diye bir söz hatırladım...
    Cevapla
  • orhan 2 ay önce Şikayet Et
    o kadar paranız var daha ne faiz peşindesiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR