Şota Arveladze: Emre özel bir oyuncu

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, “Emre özel bir oyuncu, ondan çok şey bekliyorum. Özel bir yetenek. Her topa dokunduğunda beklenti yükseltiyor.” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.02.2024 19:28 GÜNCELLEME 10.02.2024 19:28 SÜPER LİG
Şota Arveladze: Emre özel bir oyuncu
Şota Arveladze: Emre özel bir oyuncu

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Fatih Karagümrük, evinde karşılaştığı Pendikspor’u 2-0’lık skorla mağlup etti.

Müsabakanın ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maçın kolay olmadığını, zor bir karşılaşma olduğunu aktaran Şota Arveladze, “Rakiple puanlarımız çok yakındı. Maçlar azalıyor, stres artıyor. Daha güzel oynamak isterdik. Ama skor çok önemli. Futbolcuları tebrik ediyorum. Güzel goller oldu. Pozisyonlara girdik, pozisyon vermedik. 90 dakika konsantreydik ve çok önemli bir galibiyet aldı" dedi.

“Emre özel bir oyuncu, ondan çok şey bekliyorum”

Takıma yeni katılan Emre Mor ve son haftalarda çıkışa geçen Eysseric’in performansıyla ilgili konuşan Şota, “Emre özel bir oyuncu, ondan çok şey bekliyorum. Özel bir yetenek. Her topa dokunduğunda beklenti yükseltiyor. Bugün çok önemli bir gol attı. Maçın içinde kaldı. Defansif ve ofansif oynadı. Kalan maçlarda bizim için çok önemli olacak. Eysseric de son haftalarda takımı taşıyan isimlerden birisi” ifadelerini kullandı.

“Emre, böyle devam etmesi durumunda, hoca Avrupa Şampiyonası kadrosuna alınacaktır”

Emre Mor’un, A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası kadrosuna alınması gerekir mi diye sorulması üzerine Şota Arveladze, “Emre Mor böyle devam etmesi durumunda, hoca zaten Avrupa Şampiyonası kadrosuna alacaktır. Fit durumda olunca, kalan maçlarda da oynarsa hocaya bağlı olacak. Son 5 maçta nasıl oynadığına bakmazlar sonuçta. Orada birçok oyuncu olacak. Çok kolay değil. Ama sonuçta Emre Mor'un kalitesi belli” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İki büyük takım da çok şans verdi ama yok neden yok cevabı Emre'de
    Cevapla
  • Kutahyali 2 ay önce Şikayet Et
    Emre moruk kıymetini bilen bilir
    Cevapla
  • bahri 2 ay önce Şikayet Et
    yıllardır izleriz biliriz Emre'yi. hiçbir özelliği de yok.yüzyılın balonu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR