PSG'li yıldızdan Adana Demirspor'un teklifine ret!

Fransız devi Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fransız sol bek Layvin Kurzawa, Adana Demirspor'un yaptığı 2 yıllık sözleşme teklifini kabul etmedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2024 19:23 GÜNCELLEME 16.04.2024 19:28 SÜPER LİG
PSG'li yıldızdan Adana Demirspor'un teklifine ret!
PSG'li yıldızdan Adana Demirspor'un teklifine ret!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'de forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Fransız futbolcu Layvin Kurzawa için Adana Demirspor'dan sürpriz bir hamle geldi.

2 YILLIK KONTRAT TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİ

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Layvin Kurzawa, Adana Demirspor'un kendisine yaptığı 2 yıllık teklifi reddetti.

Haberde Fransız futbolcunun teklifi kabul etmeme gerekçesi olarak gelecek farklı teklifleri değerlendirmek istediği bilgisi verildi.

Sezon sonu takımdan ayrılması beklenen ve 2015'den bu yana Paris ekibinde top koşturan Layvin Kurzawa, bu sezon teknik kararlar nedeniyle fazla forma şansı bulamadı.

PSG ile yalnızca 1 maça çıkan 31 yaşındaki futbolcu, onda da sadece 8 dakika sahada kalabildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    ulan aç itler önce topçuların parasını verin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR