Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri

Süper Lig takımları 2024-2025 sezonunun kadro yapılanmasına şimdiden başlarken, bazı isimlerin transferleri resmiyete kavuştu bile. İşte gelecek sezon için Süper Lig'de tamamlanan transferler...

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2024 14:39 GÜNCELLEME 18.04.2024 14:40 SÜPER LİG
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri

Trendyol Süper Lig'de takımlar gelecek sezonun kadrolarını kurmak için çalışmalara başlarken, bazı futbolcuların transferleri ise şimdiden tamamlandı ya da resmiyete kavuşması bekleniyor.

İşte Transfermarkt'ın haberine göre o isimler:

Rade Krunic

Fenerbahçe, geçtiğimiz kış transfer döneminde Milan'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Rade Krunic'in zorunlu satın alma opsiyonunu kullanacak. Sarı-lacivertliler, Boşnak orta saha oyuncusu için yaklaşık 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. 

30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe forması ile 16 maçta görev aldı. Sarı-lacivertliler, orta saha oyuncusunu alırken sözleşmesine küme düşmemeleri halinde zorunlu satın alma opsiyonunu devreye sokacak bir madde koymuşlardı. Bu şartların gerçekleşmesi nedeniyle Krunic, önümüzdeki yıllarda da Fenerbahçe forması giymeye devam edecek.

 Al-Musrati

Beşiktaş'ın rekor bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Al-Musrati de bu listede yer alıyor. Libyalı oyuncunun haziran ayının sonunda sona erecek kiralık sözleşmesi, 2027'ye kadar sürecek yeni bir sözleşme ile devam edecek.

Kiralama bedeliyle birlikte Beşiktaş'a 12 milyon euroya mal olan Al-Musrati, şimdiye kadar 6 maçta görev aldı. Oyuncunun piyasa değeri 16 milyon euro.

Hakim Ziyech

Galatasaray'dan henüz resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, Hakim Ziyech'in bonservisinin alındığı belirtildi. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, Faslı yıldız hakkında bilgi vermişti.

Timur "Ziyech'i alırken adale kısmındaki sakatlığıyla ilgili bir durum vardı. O bölgeden sakatlık geçirmeden oynaması durumunda sözleşmesi uzayacaktı. Ziyech, bu bölgeden sakatlık geçirmedi." ifadelerini kullanmıştı.

Edouard Michut

Adana Demirspor'un sezon başında PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı genç yetenek Edouard Michut, gelecek Temmuz ayından itibaren mavi lacivertli takımın bonservisli oyuncusu olacak. 

Akdeniz ekibi, orta saha oyuncusunu bedelsiz olarak kadrosuna kattı. PSG ise sonraki satıştan yüzde 25 pay alacak.

Matchoi Djalo

İstanbul Başakşehir ise Paços Ferreira forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Matchoi Djalo'yu bedelsiz olarak renklerine bağladı. Portekizli oyuncu, gelecek yaz İstanbul ekibine katılacak.

Matchoi Djaló Scouting Analizi - Scout Tunçalp

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Deve kuşu 1 hafta önce Şikayet Et
    8 + 6= 14 yabancıya geçildiğinden beri futbol takımları borç batağına girdi. Hele 1.ligden süper lige gelip ertesi sene düşenler bir daha toparlayamıyor. 14 yabancı ve giden binlerce euronun etkisi yokmu? 14 yabancı geldi de Avrupa şampiyonlukları mı geldi? Uefa ve fifa'da daha geri sıralara inmedik mi ?
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    musrati oynamadan opsiyonu kaptı transferi
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    çok güzel transferler
    Cevapla
  • Fb li 1 hafta önce Şikayet Et
    Edouard Michut hariç hepsi çöp. Edouard Michut yıldız olup gider kısa zamanda Mancitye.
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    El musrati beş para etmez biri geldiğinden beri zarardan başka birşey vermedi bjk ye. Milyon avrolar çöp oldu gitti yazık.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR