Adana Demirspor'da Nani için kadro dışı kararı!

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da flaş bir karar alındı. Yönetim ve teknik heyet kararıyla yıldız futbolcu Luis Nani kadro dışı bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2024 14:23 GÜNCELLEME 20.04.2024 14:23 SÜPER LİG
Adana Demirspor'da Nani için kadro dışı kararı!
Adana Demirspor'da Nani için kadro dışı kararı!

Trendyol Süper Lig takımı Adana Demirspor'da Yılport Samsunspor karşılaması öncesinde sürpriz karar alındı.

Radyospor'un haberine göre; Adana Demirspor'da Luis Nani, yönetim ve teknik ekibin kararı ile kadro dışı kaldı. 37 yaşındaki Portekizli yıldız, bu akşam oynanacak Samsunspor maçı kadrosunda yer almadı.

NANI'NİN PERFORMANSI

Adana Demirspor'un sezon öncesinde transfer ettiği Luis Nani; Mavi Şimşekler'de bu sezon 34 maçta 1213 dakika süre aldı ve 4 gol ile 3 asist yaptı.

NANI'NİN KARİYERİ

Kariyerinde Sporting, Manchester United, Fenerbahçe, Valencia, Lazio, Orlando, Venezia, Melbourne ve Adana Demirspor takımları bulunan 37 yaşındaki yıldız sol kanat; toplamda 603 maça çıktı ve 127 gol ile 146 asist yaptı.

112 KEZ A MİLLİ OLDU

112 kez Portekiz A Milli Takım forması giyen Luis Nani; 23 kez rakip fileleri havalandırdı.

Süper Lig'de 32 maçta 9 galibiyet elde eden Adana Demirspor, 13 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 40 puan topladı ve ligin 11'inci sırasında yer aldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Anahtar 1 hafta önce Şikayet Et
    Daha bu saba Okan sarı kart sınırında olan oyuncularını uyarıyor Pendik maçında kart görmeyin A demir maçına tam kadro çıkalım .gayet doğal çünkü a demir de daha iyi takım dikkatli olması gerek ne yazıkki aynı günün akşamı .a demirde takımın en tecrübeli ismi Nani yi nedensiz şekilde kadro dışı bırakıyor .ligin ilk yarısında da yine GS maçına 3 gün var nedensiz bir şekilde hoca kovuldu.
    Cevapla
  • Vatandaş Adem 1 hafta önce Şikayet Et
    GS maçı öncesi var bunda bir hinlik hayret o takımın sahibi Fenerbahçe kongre üyesi değil miydi? Lan sizin toprakta yatacak yeriniz yok be...
    Cevapla
  • HGS 1 hafta önce Şikayet Et
    Tam da GS maçı öncesi var bunda da bir hinlik.
    Cevapla
  • Kılıçtaroğlu 1 hafta önce Şikayet Et
    Adama eyt vurmasa emekli oludu
    Cevapla
  • Babavatan 1 hafta önce Şikayet Et
    Haftaya gs maçı olabilir fikstürü bakalım yoksa neden kadro dışı kalsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR