Süper Lig'de görülmemiş anlar: Hakemin kararını beğenmeyince...

İstanbulspor'un 2-1 yenilerek küme düştüğü Fatih Karagümrük maçında ilginç anlar yaşandı. İstanbulsporlu savunma oyuncusu Simon Deli, hakem Burak Şeker'in kararını beğenmeyince sahadan çıkmak istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2024 17:50 GÜNCELLEME 20.04.2024 17:55 SÜPER LİG
Süper Lig'de görülmemiş anlar: Hakemin kararını beğenmeyince...
Süper Lig'de görülmemiş anlar: Hakemin kararını beğenmeyince...

Süper Lig'in 33. hafta maçında İstanbulspor, Fatih Karagümrük ile karşılaştı.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan müsabakayı 2-1 kaybeden İstanbulspor, ligin bitimine 5 hafta kala Süper Lig'den düşen ilk takım oldu.

Mücadele esnasında ise maça damga vuran bir an yaşandı. İstanbulspor'un tecrübeli stoperi Simon Deli, karşılaşmanın hakemi Burak Şeker'in penaltı kararı sonrası oyundan çıkmak istedi.

KARARI BEĞENMEDİ HOCASINA DERT YAKINDI

Müsabakanın ardından konuyla ilgili konuşan İstanbulspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, "Simon Deli 'Buna penaltı veriliyorsa, bu maçı oynamamızın manası yok.' dedi. Ben de 2 dakika beklemesini söyledim. Alp Arda zaten nasıl olsa bir şekilde penaltıdan golü yiyecekti. İlk penaltıyı kaçırdılar. Fatih Karagümrük, son dakikadaki penaltıyı kaçırsaydı adım gibi eminim ki bir penaltı daha verilecekti." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Fuat kaya 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu penalti olurmu yaa
    Cevapla
  • Erhan 1 hafta önce Şikayet Et
    böyle soytarılık olurmu ya.herkes keyfine göre hareket ediyor
    Cevapla
  • Güzel insan 1 hafta önce Şikayet Et
    özellikle pozisyonu tekrar tekrar izledim buna gercekten penaltı verilmez üstelik hakem monitöre gidip izledi yazık yani emeklere yazık futbol Türkiye de sadece FB karşı oynanan oyundur nokta
    Cevapla
  • Dadaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Karagümrüğün gs ile maçı var o güne kadar karagümrüğü potadan çıkarıp rahatlatacaklar ahlaksızlık türk futbolunu kanser hücresi gibi sarmış
    Cevapla
  • Alpi 1 hafta önce Şikayet Et
    Kardeşim sen bi doktora görün!
    Cevapla
  • xy01 1 hafta önce Şikayet Et
    çık aslanım başkan size sordu mu sahadan sizi çekerken
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR