Süper Lig'den düşen İstanbulspor, TFF'ye ateş püskürdü

Süper Lig'de küme düşmesi kesinleşen İstanbulspor, sosyal medya hesabından TFF'ye ağır ifadeler kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2024 20:29 GÜNCELLEME 20.04.2024 23:45 SÜPER LİG
Süper Lig'den düşen İstanbulspor, TFF'ye ateş püskürdü
Süper Lig'den düşen İstanbulspor, TFF'ye ateş püskürdü

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fatih Karagümrük'e 2-1 mağlup olarak Süper Lig'den düşmesi kesinleşen İstanbulspor sert bir açıklama yaptı.

Sosyal medya platformu X'te açıklama yapan İstanbulspor, "Biz düştüğümüz yerden çıkarız ama siz ASLA içine düştüğünüz bataklıktan çıkamayacak, hayatınız boyunca bu utançla çırpınıp duracaksınız!" ifadesini kullandı.

İşte yapılan o açıklama:

"GÖZÜN AYDIN TFF!"

Sezon başından bugüne kadar kulübümüzün planlı bir şekilde yaşadığı adaletsizlikler ne yazık ki bugün de devam etmiş, kulübümüzün hakem hatalarıyla kaybettiği onlarca puana bir yenisi daha eklenmiştir.

Bizler bu kararlara şaşırmıyoruz. Ama alın teri ile mücadele eden oyuncularımızın, gecesini gündüzüne katarak büyük fedakarlıklarla çalışan personelimizin, bizlere gönül veren taraftarımızın umutlarının bilinçli olarak yok sayılmasının Türk futbolu ve İstanbulspor Camiası adına üzüntüsünü yaşıyoruz.

Elbette TFF ve Kurullarının vicdani bir yaklaşım sergilemesini bekleme gafletinde değiliz; lakin TFF ve Kurullarının adalet, vicdan gibi kavramları kaybettiği halde o koltuklarda hala nasıl oturabildiklerini idrak edemiyoruz.

Bugün birilerinin düşlediği şekilde Süper Lig'e veda etmiş olabiliriz ancak biz kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp olmaya, doğru bildiğimizi her yerde söylemeye ve sizin gerçek yüzünüzü her fırsatta ortaya çıkarmak için mücadele etmeye devam edeceğiz. Biz düştüğümüz yerden çıkarız ama siz ASLA içine düştüğünüz bataklıktan çıkamayacak, hayatınız boyunca bu utançla çırpınıp duracaksınız!

TFF ve Kurullarına rağmen hiçbir şekilde mücadelesinden vazgeçmeyen İstanbulspor'umuz, Süper Lig'de olduğu gibi TFF 1. Lig'de de tarihine yakışır şekilde mücadelesini sürdürmeye, Türk gençlerine güvenmeye, Türk futboluna çağdaş normlarla eşlik edip ülke futboluna katkıda bulunmaya devam edecektir.

Onuruyla mücadele eden tüm kulüplerimize hedefleri doğrultusunda başarılar diliyor, Türk futbol kamuoyunu saygıyla selamlıyoruz."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Fellini 1 hafta önce Şikayet Et
    A emre mor oynamış sakat değil miydi çocuk, ha babası Ali Koç oynadediyse başka baba oğul arasına girilmez,, yalı çocuğun son günleri inşallah
    Cevapla
  • Muhammet EMİN. 1 hafta önce Şikayet Et
    Yoğyaaaaa az kalsın inandım güle güle hadeeeeee
    Cevapla
  • Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun tebrikler böyle onurlu kulüp başkanı ve ekibi var. Onursuz şampiyonlukla onurlu küme düşme daha iyidir
    Cevapla
  • hugocan 1 hafta önce Şikayet Et
    İst spor her kelimesi doğru tebrik ederim ist sporu ve yönetimini yazıklar olsun m h k saraya
    Cevapla
  • Fatih 1 hafta önce Şikayet Et
    Dikkatli olun olur olmadık TFF,ye eleştiri ayağıyla toplumu germek istiyor bazı malum gezici çevreler, Ali Koç önderliğinde kaos için can atıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR