Volkan Demirel: Düşme hattının içinde olmamız üzüyor

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Antalyaspor maçının ardından, “Antalyaspor’u tebrik ediyorum. Düşme hattının içinde olmamız bizi üzüyor. 15 puanlık bir durum var. Hatay'ı küme düşürmeden en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2024 22:03 GÜNCELLEME 21.04.2024 22:03 SÜPER LİG
Volkan Demirel: Düşme hattının içinde olmamız üzüyor
Volkan Demirel: Düşme hattının içinde olmamız üzüyor

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Hatayspor, deplasmanda Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Takımın mücadelesinden dolayı mutluyum, skordan dolayı üzgünüm. Oyuncularım gayet iyi mücadele ettiler. İlk yarı daha oyuna hakim olan bizdik. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyon var. Değerlendirebilsek maç 2-0 olacaktı. Antalyaspor zor bir deplasmandır. Oyunun gelinde iyi oynadık. Yakaladığımız pozisyonlar bazen yetmiyor. Şansınızın da yanınızda olması gerekiyor. Antalyaspor’u tebrik ediyorum. Düşme hattının içinde olmamız bizi üzüyor. 15 puanlık bir durum var. Hatay'ı küme düşürmeden en iyi yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Hatay iline lafı yok ama bu hocanın yüzünden düşsün liğden diyorum
    Cevapla
  • Bahadır Komat 1 hafta önce Şikayet Et
    Febeye 3 lü defans yapip yenilip "Denedik" dersen düşme hattinda olursun. Samimiyetine inanayim diyorum ama neden febe ye geldimi 3 lü savunma?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR