Kayserispor'da Ali Karimi sezonu kapattı

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un İranlı futbolcusu Ali Karimi ameliyat oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2024 13:52 GÜNCELLEME 24.04.2024 13:52 SÜPER LİG
Kayserispor'da Ali Karimi sezonu kapattı
Kayserispor'da Ali Karimi sezonu kapattı

Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor'da İranlı futbolcu Ali Karimi bıçak altına yattı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu bel fıtığı sebebiyle ameliyat oldu ve sezonun kalan haftalarında forma giyemeyecek.

Kalan son 5 maçta formasından uzak olacak olan Ali Karimi yeni sezona daha güçlü dönmesi bekleniyor. Kayserispor'un, Jeanvier'in ameliyatıyla kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Daha önce lomber disk hernisi (bel fıtığı) olduğu bildirilen oyuncumuz bugün Acıbadem Maslak hastanesinde Prof.Dr. Ahmet Alanay tarafından opere edilmiştir. Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” denildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • insanlık 1 hafta önce Şikayet Et
    Şansa bak yahu, zaten dar olan kadronun en değerli oyuncularından birini kaybetmiş. İş zor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR