Fenerbahçe maçı için iddialı sözler: İntikam alacağız

Süper Lig ekibi Konyaspor'un başkanı Ömer Korkmaz, gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe maçına ilişkin konuştu. Korkmaz, "Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız. Rahat kafayla oynarsak alırız" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2024 14:30 GÜNCELLEME 25.04.2024 15:23 SÜPER LİG
Fenerbahçe maçı için iddialı sözler: İntikam alacağız
Fenerbahçe maçı için iddialı sözler: İntikam alacağız

Süper Lig'de son oynadıkları maçta Alanyaspor'a kaybeden ve seyircisi önünde kritik bir 3 puan kaybı yaşayan Konyaspor'da başkan Ömer Korkmaz, katıldığı canlı yayında taraftarların merak ettiği soruları cevapladı.

Şu anda en önemli önceliklerinin Konyaspor'u ligde tutmak olduğunun altını çizen Korkmaz, bunun da birlik ve beraberlikle olacağını sözlerine ekledi.

Alanya maçındaki taraftar tepkisini anlayışla karşıladığını ancak bu protestoların hem oyuncu grubu hem de teknik heyeti olumsuz etkilediğini ifade eden Korkmaz, 6 Mayıs'ta Konya'da oynanacak Fenerbahçe maçı için de dikkat çeken sözler sarf etti.



"FENERBAHÇE'DEN İNTİKAM ALACAĞIZ"


Ligin ilk yarısında Fenerbahçe'ye karşı ağır bir yenilgi (7-1) aldıkları hatırlatılan Ömer Korkmaz, "O zamana kadar ligi garantileyip Allah nasip ederse, Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız. Rahat kafayla oynarsak alırız. İnşallah Allah nasip eder" şeklinde konuştu.

Korkmaz ayrıca Fenerbahçe maçındaki bilet fiyatlandırması için, "Fenerbahçe maçında deplasman tribünleri maksimum ne kadar olacaksa onu yapacağız. Yüzde 30 artış olacak" dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 230 TÜMÜ
  • sakaryalı 1 hafta önce Şikayet Et
    İnşaallah küme düşersiniz..
    Cevapla
  • Hüseyin 1 hafta önce Şikayet Et
    Fb ile uğraşanlar altlige boyladı konyaspor sıra sana gelsin istemiyorsan akhisar bursa denizlipor nerede bak konya
    Cevapla
  • Huseyin 1 hafta önce Şikayet Et
    Fb ile başa çıkılmaz.konya kümeye demek istemem ama akhisar bursa denizlisor nereye düştü konyaspor aklını başına al.gs seni kurtaramaz.onların öyle derdi yok.
    Cevapla
  • İlhami Göl 1 hafta önce Şikayet Et
    Alırsın kardesim alırsın. Sen önce kümede kalma intikamı sonra düşünürsün.
    Cevapla
  • Resul 1 hafta önce Şikayet Et
    Yani şunu demek istiyorsun sen fb ye çelme takarsak tff nu bizi ligden düşürmicek diyorsun ben böyle anlıyorum adam gibi deli kanlı olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR