Fahrudin Omerovic: Tüm riskleri alacağız

Sivasspor deplasmanından puansız ayrılan Konyaspor’da Teknik Direktör Fahrudin Omerovic, "4 zor maçımız var. Kalan maçlarda tüm riskleri alacağız. Eleştiri bu tip durumlarda her zaman oluyor. Kabul etmek zorundayız" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 19:37 GÜNCELLEME 27.04.2024 19:37 SÜPER LİG
Fahrudin Omerovic: Tüm riskleri alacağız
Fahrudin Omerovic: Tüm riskleri alacağız

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Konyaspor deplasmanda karşılaştığı Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic açıklamalarda bulundu.

Mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyleyen Omerovic, "Ortada bir maç oldu. Gol atan takım kazanacak gibi bir maç oldu. İstatistiklere bakınca daha çok topa sahip olduk. Sonuçta biz atamadık. Sivasspor maçın son anlarına doğru golü buldu ve kazandı. Kazananı tebrik etmemiz gerekiyor. Savunmayı bazen aşmak çok kolay değildir. Kolay olmadı. Maç dengeli gidiyordu. Sonuçta kazananı tebrik etmeliyiz" dedi.

"Eleştirileri kabul etmeliyiz”

'Ligde düşme hattına doğru ilerliyorsunuz. Herhangi bir önlem alacak mısınız?' şeklinde sorulan soruya ise Omerovic, "Bu sezon öyle bir sezonki 2 maç kazanan ligde kalıyor gibi gözüküyor. Bugünkü Sivas maçı bizi zor duruma soktu. 4 zor maçımız var. Kalan maçlarda tüm riskleri alacağız. Eleştiri bu tip durumlarda her zaman oluyor. Kabul etmek zorundayız" diye cevap verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Sıra Fener maçına gelince mi sen ve başkanın aklı başına geldi? Düşme riskiniz son haftaya kadar devam edecek. Bakalım GS maçında risk alacak mısınız?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR