Süper Lig'de flaş ayrılık! İstifasını yönetime sundu

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel istifasını yönetime sundu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2024 21:34 GÜNCELLEME 02.05.2024 21:34 SÜPER LİG
Süper Lig'de flaş ayrılık! İstifasını yönetime sundu
Süper Lig'de flaş ayrılık! İstifasını yönetime sundu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Volkan Demirel'in geleceği merak konusu oldu. 

Volkan Demirel istifa etti

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel istifasını yönetime sundu.

İstifa sinyalini vermişti

Genç teknik adam, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Başakşehir'e 2-1 mağlup olduları maçın ardından "Belki istifa eder misin, etmez misin, tribünler bağırıyor, haklılar, saygı duyuyorum. Yazıyorlar, haklılar saygı duyuyorum. Ama dediğim gibi bundan sonra, benden sonra buraya 4 maçlık birisi de gelse, belki istifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı. Neden olmadığını da yeri gelince konuşuruz. Ama 4 hafta boyunca şimdi ben buradayken takımı bırakmak, tabii ki 'git derlerse' yine giderim hiç başımın üstünde yerleri var. Hiç öyle bir derdim de yok ama 4 hafta boyunca burada nasıl bir sene bütün mücadeleleri biz verdiysek, bu ekiple çalışanlarla, futbolcularla nasıl bir mücadeleyi verdiysek, bundan sonra da 4 maç vereceğiz. Ondan sonra da oluyorsa olacak, olmuyorsa olmayacak. Oluyorsa da yine dimdik duracağım buraya çıkıp olmuyorsa da yine buraya dimdik çıkacağım. Çünkü bu çocuklar her şarta ve koşula rağmen mücadele ediyorlar. O yüzden saygıyla hak ediyorlar" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 48 TÜMÜ
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    gemiyi batırıyor İlk kaçan volkan
    Cevapla
  • Salih Tuğra 2 hafta önce Şikayet Et
    Hatay düṣecek, bunu biliyor Volkan. Tez zaman da önümüzde ki sezon süper lig de oynayan bir takımla anlaṣacak. Febenin 6 puanı garanti olsun diye.
    Cevapla
  • HSYN 06 2 hafta önce Şikayet Et
    Hoca ve takım bütün enerjisini GS ile oynadığı iç saha maçında bitirdi hoca amacına ulaştı. Ama o maçtan sonra Hatayspor ve hoca hiç bir varlık gösteremedi. Çünkü varını yokunu o maçta bitirdiler, ondan sonraki asıl rakiplerine karşı kazanması gereken bütün maçları kaybettiler. GS den 3 puan alacam diye liği kaybettiniz. Herkes ettiğini bulurmuş.
    Cevapla
  • kadir 1 hafta önce Şikayet Et
    ne olacaktı gs maçını bilerek isteyerek verecekmiydi kişi kendinden bilir bu tür olayları hiç bir fenerli maç vermez tıpkı bülünt uyguna söyledikleriniz gibi ,dünyanın en büyük spor kulübü fenerbahçe diye boşuna söylenmiyor spor sadece futbol değil onuda siz ve sizin gibiler kirletti neyini biliyorsunda hemen çamur atıyorsun bir düşün bakalım.
    Cevapla
  • Dadaş 25 2 hafta önce Şikayet Et
    Kininizi kusun..size Nauma lazım ki sevesiniz .bu nasıl bir kimdir..
    Cevapla
  • Mersin 33 2 hafta önce Şikayet Et
    Mağdur edebiyat yap basaramayinca kaç Göktan zan gibi siyasete atılır yakinda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR