Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor

Antalyaspor, Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza ile anlaştığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 18:50 GÜNCELLEME 04.05.2024 11:23 SÜPER LİG
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor

Ülkemizde bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve taraftarın sevgilisi haline gelen Alex de Souza, Süper Lig ekibinin yeni teknik direktörü oluyor. 

Antalyaspor'la anlaşma sağladı

Ajansspor'un haberine göre Son olarak ülkesi Brezilya'da Avai'yi çalıştıran 45 yaşındaki genç teknik adam, Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'la anlaştı. 

Bu hafta Antalya'ya geldi

Haberde Antalyaspor'un Mayıs 2023'ten beri takım çalıştırmayan Alex de Souza ile iki ay önce görüşmelere başladığı belirtildi. Ayrıca Brezilyalı oyuncunun, bu hafta Antalya'ya da geldiği de aktarıldı.

Hocalık kariyeri U20 takımıyla başladı

2004-2005 sezonunda transfer olduğu Fenebahçe'de 2012-2013 sezonuna kadar forma giyen Alex de Souza, teknik direktörlüğe Sao Paulo U20 takımında başladı. Daha sonra Avai FC'nin başına geçen yıldız isim, 18 maçta 1.17 puan ortalaması tutturdu. 4 Mayıs 2023'te Avai'den ayrılan Alex bu tarihten beri takım çalıştırmıyor. 

Sergen Yalçın, Beşiktaş ile anılıyor

Öte yandan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın adı eski takımı Beşiktaş'la da anılıyor. Siyah-beyazlı kulübün yeni teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın, listenin ilk sırasında bulunuyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Huseyın 1 hafta önce Şikayet Et
    Galatasaray lıyım ama Alex cok ıyı bir oyuncu ve kısılıgı var hayırlı ugurlu olsun basarılarının dılerım
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    yazık günah
    Cevapla
  • M.E 1 hafta önce Şikayet Et
    Teknik direktör Türk olunca iyi hoca değil, yabancı olunca kadro kötü. İyice futbol çöplüğünü döndü lig
    Cevapla
  • Salahattin ADANA 1 hafta önce Şikayet Et
    Antalya bırak fenere gitsin Alex; onların Ali kaç'ı var 10 maç sonra gönderir verir 25 milyon avro yu gönderir para çokkkkkkkk nasıl olsa !!!!.
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ülkede kıtlık var sanki. Parayı doldursun gitsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR