Sivasspor'da Galatasaray öncesi 2 sakat var

Sivasspor'da Galatasaray maçı öncesi orta saha oyuncusu Hakan Arslan'ın ve savunmada görev yapan Burak Kapacak'ın sakatlığı bulunuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2024 10:41 GÜNCELLEME 04.05.2024 10:41 SÜPER LİG
Sivasspor'da Galatasaray öncesi 2 sakat var
Sivasspor'da Galatasaray öncesi 2 sakat var

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak.

RAMS Park'taki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Ligin geride kalan bölümünde 12 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşayan kırmızı-beyazlı ekip, 48 puan topladı.

Puan cetvelinde 9. sırada bulunan Sivas temsilcisi, Galatasaray maçından puan ya da puanlar alarak Avrupa kupası hedefini sürdürmeyi planlıyor.

Kırmızı-beyazlı ekipte Galatasaray maçı öncesi orta saha oyuncusu Hakan Arslan'ın ve savunmada görev yapan Burak Kapacak'ın sakatlığı bulunuyor.

Sivas ekibinde Galatasaray maçı öncesi 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Kırmızı-beyazlı ekipte kaleci Ali Şaşal Vural, savunma oyuncuları Caner Osmanpaşa ve Achillas Poungouras ile orta saha oyuncusu Bartuğ Elmaz yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda ligin 36. haftasındaki RAMS Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • olay 1 hafta önce Şikayet Et
    bu yalanla öbür tarafta cayır cayır yanacaksın bu yalanla öbür tarafta cayır cayır yanacaksın bu yalanla öbür tarafta cayır cayır yanacaksın
    Cevapla
  • Cemal Altın 1 hafta önce Şikayet Et
    ADS,den sonra şimdi de Sivasda sakatlıklar başladı. Utanmasanız Paf takımla maça çıkacaksınız. Komple şaibeli, hatır şikeli bir lig.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    güçleri fb ye
    Cevapla
  • Erkan 1 hafta önce Şikayet Et
    Bence sen kötü takımsın unutma ki aynı takım kendi sahasında gs ile berabere kaldı eh tabii cahille sohbet etme sükutu cihanı bozar.Neyse bazen öğrenmek iyidir bu da sana bilgi olsun öğren.
    Cevapla
  • mühendis33 1 hafta önce Şikayet Et
    vurulanlar belli oluyor
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    geçti artık ..gs seve seve şampiyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR