Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de

Antalyaspor'u yeni sezonda Alex de Souza çalıştıracak. Brezilyalı teknik adamın yardımcısı ise Fenerbahçe'den takım arkadaşı Mehmet Aurelio olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 17:20 GÜNCELLEME 07.05.2024 17:45 SÜPER LİG
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, sezon sonunda görevinden ayrılıyor. Adı Beşiktaş'la anılan Sergen Yalçın, Pendikspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Başkan ve yönetimle hafta içinde yaptığımız toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Sezon sonu devam etmeme kararı aldık” diye konuştu.

"ALEX DE SOUZA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI"

Sport Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun hanerine göre; Akdeniz ekinin Sergen Yalçın'ın yerine getireceği isim de belli oldu. Antalyaspor yönetimi, Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza ile anlaşma sağladı.

YARDIMCISI MEHMET AURELİO

Alex'in Antalyaspor'daki yardımcısı ise Fenerbahçe'de birlikte futbol oynadığı Mehmet Aurelio olacak. Mehmet Aurelio daha önce Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük yapmıştı.



SERGEN YALÇIN GÖREVDEYKEN İMZA ATMAYI KABUL ETMEDİ

Alex de Souza, Sergen Yalçın görevdeyken resmi imza atmayı ve Antalya'ya gelmeyi kabul etmedi. Brezilyalı teknik adam bu durumun etik olmadığını Antalyaspor yönetimine iletti. Bu yüzden resmi imzaların sezon sonunda atılmasını istedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 63 TÜMÜ
  • fati 1 hafta önce Şikayet Et
    Adam tepeden tırnağa kadar kalite ama Fenerin başında olması gerekirdi ,başka takımlara sıcak bakmıyorum ama illaki kalfalık ve ustalık dönemi olacaktır kaçınılmaz.....
    Cevapla
  • KORGAN'Lİ 1 hafta önce Şikayet Et
    İstanbul, Hatay ve karagümrükte düşerse fenevin potansiyel 18 puanıda düşer, feneve yeni pilot takımlar şarttı tabi, ilki Antalya oldu. volkan boşuna hataydan, tuncay boşuna sakaryadan kaçmadı, bakalım yeni sezonda hangi pilot takımın başına atanacaklar. Kayseri iyi bir potansiyel ve hatta ligde kalırsa antep. Birkaç ay’a görecek herkes tüm bunların gerçekleştiğini. Aynen katılıyorum.
    Cevapla
  • Farozlu 1 hafta önce Şikayet Et
    İstanbuldan sonra Hatay ve karagümrükte düşerse fenevin potansiyel 18 puanıda düşer, feneve yeni pilot takımlar şarttı tabi, ilki Antalya oldu. volkan boşuna hataydan, tuncay boşuna sakaryadan kaçmadı, bakalım yeni sezonda hangi pilot takımın başına atanacaklar. Kayseri iyi bir potansiyel ve hatta ligde kalırsa antep. Birkaç ay’a görecek herkes tüm bunların gerçekleştiğini.
    Cevapla
  • Gkn 1 hafta önce Şikayet Et
    Adam ne yazmış.. stresli stresli çekirdek citlatarak okudum
    Cevapla
  • Fatih öksüz 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen ne içiyorsun kardeş
    Cevapla
  • ÇAKAR 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen git o işleri pendik tuzla eyüp selçuk arda burak taylan emre gibi yerden gibi karakterlere sor.
    Cevapla
  • Alex 1 hafta önce Şikayet Et
    Akılları ve kalpleri çelişen oyuncular hangi takımdan gitme acaba sevgili tarafsız yorumcu
    Cevapla
  • kantaroğlu 1 hafta önce Şikayet Et
    bu adamı hiçbir zaman sevmedim yıllarca Türkiye'de kaldı bir kelime bile Türkçe konuştuğunu hatırlamıyorum
    Cevapla
  • 7734 1 hafta önce Şikayet Et
    Konuşmamışsa ne olmuş sen onun kadar başta Mehmetçik vakfı olmak üzere kaç kere kaç kuruma bağışta bulundun ya da hiç bulundun mu ?
    Cevapla
  • Das 1 hafta önce Şikayet Et
    Alex de Sousa Fenerbahçe ye katkilarindan dolayi seni cok seviyoruz türkiyeye hoşgeldin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR