Emre Belözoğlu'ndan oyuncularına flaş tepki!

Süper Lig 38. haftasında Trabzonspor'a 4-2 mağlup olan Ankaragücü küme düştü. Maç sonrası çarpıcı açıklamalar yapan teknik direktör Emre Belözoğlu'nun futbolculara isyanı sosyal medyada olay oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2024 23:41 GÜNCELLEME 26.05.2024 23:44 SÜPER LİG
Emre Belözoğlu'ndan oyuncularına flaş tepki!
Emre Belözoğlu'ndan oyuncularına flaş tepki!

Trendyol Süper Lig 38. haftasında Trabzonspor ile oynayan Ankaragücü 4-2 mağlup oldu ve küme düştü.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 67'ye yükseltti. 40 puanda kalan Ankaragücü, Süper Lig'e veda etti.

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun futbolcularına isyanı sosyal medyada gündem oldu. Belözoğlu'nun oyuncularına, "Koşun lan! Allah’ınızdan korkun!" dediği anlar kameraya yansıdı. Deneyimli teknik adamı Videoda ağladığı anlar sosyal medyada gündem oldu.


"KENDİMİ HİÇBİR ZAMAN AFFETMEYECEĞİM"

Maç sonrası açıklama yapan Belözoğlu şunları ifade etti:

"Bunu Ankaragücü camiasına yaşatan birisi olmam itibarıyla, sorumluluğu almam gereken en önemli kişilerden biri olmam itibarıyla Ankaragücü çok daha güzel günleri hak ediyor. Hayatımın en büyük acı tecrübesini yaşadım. Hiçbir zaman kalbimin hiçbir yerinde his etmeyeceğim bir duyguydu bu. Ömrümün sonuna kadar da Ankaragücü'ne bunu yaşatan kişilerden birisi olarak kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim. Çok üzgünüm. Herkes hakkını helal etsin, benden yana helal olsun. Bugün gelinen noktada söylenecek sadece bunlar olduğunu düşünüyorum.

"HERKESTEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM"


Emre Belözoğlu, istifası ile ilgili olarak ise "Ben İsmail Başkan ve Yusuf Bey'le görüşüp en kısa zamanda bir karar veririm. Bunu da ilk siz öğrenirsiniz. Kimseyle görüşmedim. İyi günler, kötü günler oldu bir ayrılık olacaksa da ben hep yakışır halde olması gerektiğini düşünüyorum. Çok sıcak bugün değil. Ama söylemem gerekenler olduğunu düşünüyorum. Hiç kimseyi kırmak değil. Buraya gelirken çok büyük hayallerle ve hedeflerle geldim. Herkesten çok özür diliyorum. Affına sığınıyorum. Bunu bu camiaya yaşatan biri olarak bunun vicdanıyla yaşayacağımı samimiyetle söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • irfan 4 ay önce Şikayet Et
    emreden, tolunaydan hoca yaparsanız boyle rezil olursunuz baştan belli yaaa
    Cevapla
  • Orhan Kaptan 4 ay önce Şikayet Et
    Federasyon ve Hakemlerin intikamini hala anlayamamis bu Hakemi döversen sonu böyle biter
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    keskın sirke küpüne zarar
    Cevapla
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    A gücü avantajı çoktu son üç beş haftada , ama inanılmaz düşüş yaşadı , küme düştü . Kadroyu bozmazsa tekrar çıkar dünyanın sonu değil .
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 4 ay önce Şikayet Et
    Tolunay kafkas in başlayıp sonrada devam ettigi 2 takımda düştü bir sezonda iki takim düşüren teknik direktör olarak rarihe geçermi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR