Süper Lig'den düşmüşlerdi! Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu kararı

Trendyol Süper Lig'de küme düşen Ankaragücü, teknik direktör Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2024 16:25 GÜNCELLEME 31.05.2024 17:03 SÜPER LİG
Süper Lig'den düşmüşlerdi! Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu kararı
Süper Lig'den düşmüşlerdi! Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu kararı

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu 17. sırada tamamlayarak küme düşen Ankaragücü, başarısızlığın faturasını teknik direktör Emre Belözoğlu'na kesti.

Sarı-lacivertli kulübün açıklamasında, "Teknik direktörümüz Emre Belözoğlu ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı anlaşılarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. Emre Belözoğlu'na emekleri için teşekkür eder bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.



TÜRKİYE KUPASI'NDA YARI FİNAL OYNATTI

Teknik direktörlük kariyerinde daha önce Fenerbahçe ve Başakşehir takımlarında da görev alan Belözoğlu, MKE Ankaragücü ile küme düşme üzüntüsü yaşadı.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörlüğü görevine sezonun 8. haftasında getirilen Belözoğlu yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, ikinci yarıda başarılı sonuçlar elde edemedi.

Belözoğlu idaresinde Türkiye Kupası'nda yarı final oynayan MKE Ankaragücü, 43 yaşındaki çalıştırıcıyla ligde 31 maçta 7 galibiyet, 13 beraberlik, 11 yenilgi yaşadı.

Ligin ikinci yarısındaki 19 haftada sadece 4 galibiyet elde edip, 19 puan toplayabilen MKE Ankaragücü, 6'ncı kez Süper Lig'e veda etti.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • Emre yilmaz 4 ay önce Şikayet Et
    Emre belezoğlu adam gibi adamdır yaptığı iyilikleri gizli yapar herkesin önünde yapmaz Allah yardımcısı olsun
    Cevapla
  • Bu kadar 4 ay önce Şikayet Et
    Kimi si takım yükseltir, kimi si takım düşürür. Karakter meselesi. Başarı olmayınca provake yani boş laflar. Bu sene Bu kişi, Bülent Uygun, mert yandaş tiksinti idiler.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Emre adamdır, inşallah iyi kadrosu olan bir takıma hoca olur
    Cevapla
  • hızıroğlu 4 ay önce Şikayet Et
    Beter ol Emre efendi. Beter ol A. Gücü.
    Cevapla
  • Faruk 4 ay önce Şikayet Et
    Bu adam 2000 li yillarda bir çocuğu trafik kazasında ezdi diye haber aldım o olay örtüldü gitti o gün bugündür bu adamın kariyerinde başarı yok ahı. Mı tuttu bilemiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR