Şoke eden olay! Süper Lig hakemine devre arasında darp girişimi

Süper Lig'de dün oynanan Antalyaspor - Hatayspor maçında hakem Atilla Karaoğlan'a devre arasında saldırı gerçekleştirildiği öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2024 11:22 GÜNCELLEME 26.08.2024 13:07 SÜPER LİG
Şoke eden olay! Süper Lig hakemine devre arasında darp girişimi
Şoke eden olay! Süper Lig hakemine devre arasında darp girişimi

Antalyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında Hatayspor karşısında 2 farklı geriye düştüğü maçı 3-2 kazandı.

Yayıncı kuruluşta yapılan açıklamaya göre karşılaşmanın devre arasında Antalyaspor cephesi ile maçın hakemi Atilla Karaoğlan arasında gerilim yaşandı.

BAŞKAN'IN KORUMASI ATİLLA KARAOĞLAN'I İTTİ

beIN Sports'ta yayınlanan Skor programının sunucusu Cihan Erduran yaptığı açıklamada konuya ilişkin, "Devre arasında Antalyaspor Başkanı Sayın Sinan Boztepe ve maçı hakemi Atilla Karaoğlan arasında, aynı zamanda Sayın Sinan Boztepe'nin koruması olduğu görülen bir beyefendinin de içerisinde bulunduğu, sayın maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın da o beyefendi tarafından itildiği bir görüntü var. Ancak bu görüntüyü size şu anda açıklıyorum ve açıklamakla yetiniyorum. Bugüne kadar yaşananlar zaten ortada. Bundan sonrasında ligimizin marka değerinin zedelenmesini istemiyoruz, bu görüntüleri sizlerle paylaşmıyoruz. Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Tv lerde spor yorumculari klüb yöneticileri taraftari kiskirtici yorumlar yaparsa olacagi buydu tabi. Ülkemizde insanlar herkez kendi düsüncelerini adil zannediyor. Bizim insanimizdan malesef hiç bir cacik olmaz
    Cevapla
  • Levrock 3 hafta önce Şikayet Et
    Fenerbahcede bundan böyle yerde yatmali, hakemi aldatmali, provokasyon cikartacak sokaktan bir kac adam bulmali, Hakemlerin odasini basmali, iftira yaymali, fitne ve yalan yaymali, ayni gs ve ts ne yapiyorsa bundan böyle bizde yapmaliyiz. Demek Türkiye böyle bir ülke
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Senin fb hakkinda bu söylediklerini fb basta yónetim ve taraftar zaten yapiyor. Bu ülkede sporu spor olmaktan çikaran baska cin alidir.
    Cevapla
  • Cahil Birisi 3 hafta önce Şikayet Et
    Antalya açısından faydalı olmuş. Olay sonunda hakem kararlarını etkilenmiş olarak vermiş. Hatay sporun hakkı yenmiş.
    Cevapla
  • Şimal Yıldızı 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu tipleri, stadlara sokmayın!!! Tekrarinda spor alanlarından men edin...
    Cevapla
  • Ev Sahibi 3 hafta önce Şikayet Et
    Olay çok basit, stadın içerisine futbolcular, hakemler ve top toplayıcı çocuklar dışında kimseyi almayacaksın olay bitecek. Akreditasyon kartlarının hepsini iptal edeceksin. Önüne gelen stadın içine girip olay yapamayacak. Gitsin kendi kulubünde, holdinginde yapsın olayını.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR