Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için hakem iddiası!

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi için eski hakem Fırat Aydınus çarpıcı bir iddiada bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 12:53 GÜNCELLEME 16.09.2024 13:05 SÜPER LİG
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için hakem iddiası!
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için hakem iddiası!

Eski hakem Fırat Aydınus, EXXENSPOR'da Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Aydınus'un derbiye yapılacak hakem ataması ile ilgili açıklaması şöyle:

"Haftaya derbi maçına Atilla Karaoğlan hazırlanıyor gibi görüyorum. Zorbay Küçük mesela Bodrumspor maçında 2 tane spesifik pozisyon. 2'sini de kendi verdi çözdü. Trabzonspor-Beşiktaş maçında Ali Şansalan'ın görüp uyardığı benzer pozisyonu kendi verdi çözdü.

Atilla Karaoğlan

Bir pozisyonda daha kırmızı kartı kendi verdi, çözdü. Hiç VAR'a bırakmadan. Zorbay çok enteresan, hakemliği iyi olan, bir de çok dik bir çocuktur. Asidir ama toydur. Kime karşı dik ve asiliğini yapacağını bilemeden dengesiz hareketler yapar.

Zorbay Küçük

Bazen dibe vuruyor Zorbay, bazen tavan yapıyor. Zorbay tavanda performans olarak. Ben olsam derbiye veririm. Ama büyük bir ihtimalle Atilla Karaoğlan'ı hazırladılar."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Vahdi 12 saat önce Şikayet Et
    Atilla da zaten fenerbahçe yakıcısı.fenerbahçeyle alakalı kararlar hep karşıtlık içeriyor. Bu net. Abartı değil. Hakem vartaları ve zulümleri 90 milyonluk Türkiyeye yakışmıyor.
    Cevapla
  • Erkan 2 gün önce Şikayet Et
    Yahu bu adam hangi kanalın yorumcusu exxen tv peki bu kanal kimin bu herife neyi soruyorsunuz arkadaş kimi gösterecek favori
    Cevapla
  • yunus1967 2 gün önce Şikayet Et
    hakemlerin Osimenin vidalı silahına, pardon maskesine izin vermemeli.Resmen rakip oyuncu için çok tehlikeli, gerekiyorsa dışı yumuşak maske takmalı, bu resmen kendine avantaj sağlamaktır, uyuma TFF ve diğer takım yöneticileri.
    Cevapla
  • urfalı 2 gün önce Şikayet Et
    bi bitmediniz. çekin elinizi türk futbolundan. varmı sizin benzeriniz avrupada. YOK.
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Biz bu hakemi çok iyi biliriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR