Süper Lig'de gündem yeniden yabancı hakem!

Beşiktaş Yönetimi, henüz ligin başında çok hata yapılması üzerine yabancı hakem konusunu gündemine aldı. Yapılacak ilk Kulüpler Birliği toplantısında yabancı hakem uygulaması için başkanlarla görüş alışverişinde bulunulacak.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2024 09:57 GÜNCELLEME 19.09.2024 10:34 SÜPER LİG
Süper Lig'de gündem yeniden yabancı hakem!
Süper Lig'de gündem yeniden yabancı hakem!

Beşiktaş'ta henüz ligde dört maç geri kalmış olmasına rağmen hakem kararlarına sabır kalmadı. Kazanılan maçlarda bile yapılan hakem hatalarının sonunda Trabzon'da iki puan kaybına yol açması bardağı taşırdı.

"50 YILDIR MEMNUN DEĞİLİZ"

Siyah beyazlı yöneticiler artık değişimde kararlı. Yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, "Biz hakem kararlarından 50 yıldır memnun değiliz" diyerek tepkisini dile getirmişti. Kulüpten 'MHK'ye açık mektup' başlığıyla yapılan açıklamada, verilen kararların UEFA'da ve FIFA seminerlerinde izah edilemeyeceği belirtilmişti.

YABANCI HAKEM GÜNDEMİ

Siyah beyazlı yönetim, henüz ligin başında bu kadar çok hata yapılması üzerine yabancı hakem konusunu gündemine aldı. Yapılacak ilk Kulüpler Birliği toplantısında yabancı hakem uygulaması için başkanlarla görüş alışverişinde bulunulacak.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat daha önce yaptığı açıklamada, "Türk futbolunun en büyük sıkıntısı hakemlerdir. Beşiktaş her zaman yabancı hakem konusunda ısrarcıdır. Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere gibi liglerden yabancı hakemlerin gelmesinin doğru olacağına inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK : Türkiye Gazetesi
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Misafir 7 saat önce Şikayet Et
    Gecen sezon son haftalarda iyiki yabanci var hakemi gelmis yoksa feneri zorla sampiyon yapacaklardi var hakemleri geldi son dakika penaltilari bittide basaramadilar
    Cevapla
  • misafir 9 saat önce Şikayet Et
    Bir g.saraylı olarak bjk destekliyorum birileri ali koça dur demeli
    Cevapla
  • Levrock 8 saat önce Şikayet Et
    gs li adaletten bahsediyor, komiksiniz. Ali Koc daha dün hirsizsaraya dava acti
    Cevapla
  • KOD:1905 11 saat önce Şikayet Et
    VAR hakemleri içinde kankanız fenerle ortalığı ayağa kaldırmıştınız. Ancak, işinize gelmeyince yine ağlamaya başlamıştınız, unuttunuz mu?
    Cevapla
  • Ali Veli 12 saat önce Şikayet Et
    İnşallah yabancı hakemler ligi yönetir yoksa gs 15 milyon yıldız takar. Hakkımızı helal etmeyeceğiz
    Cevapla
  • Mustafa 12 saat önce Şikayet Et
    Gerek yok keseceksin bir kaç tane hakimin kellesini bak bı daha yapıyorlar mı taviz verile verile bu hallere düştük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR