Arda Turan tarafını seçti! Derbi için flaş yorum

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde konuştu. Turan, "Ben Galatasaraylıyım. Galatasaray kazanırsa mutlu olurum ama benim tek baktığım şey Eyüpspor." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2024 18:26 GÜNCELLEME 19.09.2024 18:27 SÜPER LİG
Arda Turan tarafını seçti! Derbi için flaş yorum
Arda Turan tarafını seçti! Derbi için flaş yorum

Süper Lig'de geride kalan 5 hafta sonunda topladığı 9 puanla beşinci sırada bulunan Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Akşam idmanı öncesinde basın mensuplarının karşısına geçen genç teknik adam, Beşiktaş'la 22 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacakları lig maçı öncesinde konuştu.

"BU SENE ÇOK İYİ BİR BEŞİKTAŞ VAR"

Arda Turan, sözlerine şu şekilde başladı:

"Bu sene çok iyi bir Beşiktaş var. Başlarında mükemmel bir hocaları var. Süperstarların süper oynadığı bir Beşiktaş var. Maçı güzelleştirmeye çalışacağız. Pazar günü İnönü'de oynamak çok özel olacaktır."

"BEN SIMEONE'NİN ÖĞRENCİSİYİM"

Hedeflerinden bahseden Turan, şunları dedi:

"Ben Simeone'nin öğrencisiyim. Tek tek gidiyorum. Benim için en önemli maç önümüzdeki maç. Hedefimizde bir sapma yok. Umarım böyle devam eder. Herkes bir yerlerde yaşlanıyor. Önemli olan nasıl yaşadığın. Burak benim yüzümden hoca olmuştu. Selçuk da aynı şekilde. Umarım Avrupa arenasında Nuri gibi oralarda karşılaşma fırsatımız olur. Burak Yılmaz ile oynadığımız maç çok güzeldi."

"GALATASARAY KAZANIRSA MUTLU OLURUM"

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak derbi hakkında da yorumunu yapan genç teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"Saha içinde kalan, eğlenceli ve iyi oyunların oynandığı, hakemin konuşulmadığı bir derbi olsun. İki tarafa da başarılar diliyorum. Ben Galatasaraylıyım. Galatasaray kazanırsa mutlu olurum ama benim tek baktığım şey Eyüpspor ve Eyüpspor'un çıkarları."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Sapina kadar GS 4 saat önce Şikayet Et
    Heal olun aslanima
    Cevapla
  • Adanali 4 saat önce Şikayet Et
    Boyle diyen Adam gelsin gs karsi oynasin bakim
    Cevapla
  • Murat altan 5 saat önce Şikayet Et
    Gsye yatacagı belli gibi.
    Cevapla
  • Ahmet 5 saat önce Şikayet Et
    Ardaya fb gs maçını değilde Eyüp gs maçlarını sorsaydınız keşke
    Cevapla
  • Anadolum 5 saat önce Şikayet Et
    GS. sizi yenince çok mutlu ol cünkü öyle gerekiyor hatta havai fişekleri patlat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR