3 gol attıkları maçın ardından flaş sözler! "1 puanı bile hak etmedik”

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Samsunspor mücadelesinde gösterdikleri performans ile 1 puanı bile hak etmediklerini ifade etti.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2024 18:49 GÜNCELLEME 28.09.2024 18:49 SÜPER LİG
3 gol attıkları maçın ardından flaş sözler! "1 puanı bile hak etmedik”
3 gol attıkları maçın ardından flaş sözler! "1 puanı bile hak etmedik”

Samsunspor’a deplasmanda 3-1 öne geçtiği maçta 4-3 kaybeden Göztepe’de Teknik Direktör Stanimir Stoilov maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Stoilov, oyuncularının performansından memnun olmadığını dile getirdi.

3 puan için Samsun’a geldiklerini ifade eden Stanimir Stoilov, “Samsunspor’u tebrik ederim. Maçı kazanmayı hak ettiler. Daha önce oynadığımız seviyede oynayamadık, mücadele edemedik. 3-1 öne geçtiğimizde 4-1’de olabilirdi. Öyle olsa bile bu düşüncülerim değişmezdi. İyi oynamazsanız, sahada istediğiniz oyunu yansıtamazsanız son dakika golü de yeseniz mağlup olursunuz, puan alamazsınız. Biz bugün oynadığımız oyunla 1 puanı bile hak etmedik. Çok genç bir takımız. Her geçen gün gelişen bir ekibiz. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olmak için çalışacağız” diye konuştu.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Seko 1 saat önce Şikayet Et
    Göztepe ait olduğu yere kümeye
    Cevapla
  • orhan 1 saat önce Şikayet Et
    Fener macinde neydi o motor taktiniz saha icinde saha disinda. InsAllah goztepe kume duser. Helal samsunspor.
    Cevapla
  • Mustafa 2 saat önce Şikayet Et
    Şike olunca tabiki hak etmezsiniz yazık futbolu cirkinlestiriyorsunuz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR