Trabzonspor, Mersin'de 2 puan bıraktı

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2024 20:55 GÜNCELLEME 05.10.2024 23:28 SÜPER LİG
Trabzonspor, Mersin'de 2 puan bıraktı
Trabzonspor, Mersin'de 2 puan bıraktı

Trendyol Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Hatayspor, Trabzonspor'u konuk etti. Mersin Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.

Hatayspor 14. dakikada Görkem Sağlam'ın golü ile ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarıya etkili başlayan Trabzonspor 48.dakikada Banza ile eşitliği yakaladı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma bu skorla sona erdi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, 9 puana yükselirken Hatayspor puanını 3 yaptı.

Trabzonspor, gelecek hafta sahasında Başakşehir'i konuk edecek. Hatayspor ise deplasmanda Sivasspor'un konuğu olacak.


Atakaş Hatayspor: 1 - Trabzonspor : 1

Stat: Mersin 

Hakemler: Kadir Sağlam, Serkan Olguncan, Suat Güz

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Kilama, Calvo, Cemali Sertel, Görkem Sağlam, Diack, Pedro (Dk. 65 Burak Yılmaz), Funsho (Dk. 72 Strandberg), Rivas (Dk. 65 Fernandes), Aboubakar

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Malheiro, Mendy, Serdar Saatçi (Dk. 85 Ali Şahin Yılmaz), Eren Elmalı, Lundstram, Okay Yokuşlu (Dk. 46 Cham), Visca (Dk. 72 Orsic), Bardhi (Dk. 72 Umut Güneş), Draguş, Banza

Goller: Dk. 14 Görkem Sağlam (Atakaş Hatayspor), Dk. 48 Banza (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 45 Görkem Sağlam, Dk. 70 Kamil Ahmet Çörekçi, Dk. 71 Funsho, Dk. 90+2 Burak Yılmaz (Atakaş Hatayspor), Dk. 50 Lundstram, Dk. 53 Serdar Saatçi, Dk. 90+1 Banza, Dk, 90+2 Eren Elmalı, Dk, 90+4 Draguş, Dk. 90+6 Ali Şahin Yılmaz (Trabzonspor)

 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Fatih 2 saat önce Şikayet Et
    Trabzonspor aynı tas aynı hamam değişen bişey yok.bu sene başlamadan bitti.bitik olay lunstram bardi cihan Serdar bunlar Trabzonspor oyuncusu olanaz
    Cevapla
  • Yiğit 3 saat önce Şikayet Et
    Eksik çok ama o takımda oynamayı hak etmeyen çok oyuncu var. Bu sene başarı beklemek zor. Şenol Güneş te birşey değiştirmeyecek çünkü takım çok kırılgan oynuyor
    Cevapla
  • malatya balabanlı 3 saat önce Şikayet Et
    Trabzon uanlış transfer kurbanı , şenol hocanın fazla yapacağı şey yok . Sahi kim yaptı bu teansferleri yazık değil mi giden paralara .
    Cevapla
  • Ahmet 3 saat önce Şikayet Et
    Koca takımı bitirdiniz.Bu eser Avcı' nın ve ona koşulsuz inanan başkanın eseri.Bu kadar çapsız oyuncu bulmak o da ayrı bir başarı.Söylenecek laf bile bırakmadınız.
    Cevapla
  • Ali 3 saat önce Şikayet Et
    Avcı arayacağız böyle giderse 5 maç beklemediniz yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR